HOROSCOP

467
HOROSCOP - astrologie-1327333440.jpg
Berbec: Încrederea în forțele proprii și spiritul de inițiativă vă ajută în tot ce faceți. După-amiază vă ocupați de problemele partenerului de viață.

Taur: Dimineață, o rudă mai în vârstă vă ajută cu bani și vă redă încrederea în forțele proprii. După-amiază vă schimbați planurile în legătură cu o călătorie.

Gemeni: Din cauza ideilor mai neobișnuite pe care le aveți azi, relațiile cu prietenii pot avea de suferit. Vă recomandăm să nu vă impuneți punctul de vedere. Țineți seama și de părerile celorlalți!

Rac: Demarați o acti-vitate originală, cu care veți avea succes. Vă recoman-dăm să fiți consecvent și să acceptați ajutorul unui prieten.

Leu: O femeie mai în vârstă vă propune o colaborare avantajoasă sau poate chiar un nou loc de muncă. Vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață.

Fecioară: Aveți o zi bună pentru contracte, asocieri și investiții financiare. Sunteți convingător, iar relațiile cu cei din jur sunt foarte bune. Pe plan sentimental, puteți să vă faceți planuri de viitor.

Balanță: Puteți obține cu ușurință câștiguri financiare. Vă recomandăm să nu începeți mai multe treburi simultan. Evitați speculațiile și țineți cont de sfaturile celor apropiați!

Scorpion: Reușiți să îi transmiteți partenerului de viață entuziasmul care vă caracterizează și, împreună, faceți planuri ambițioase, pe termen lung.

Săgetător: Prietenii și persoana iubită sunt nemulțumiți pentru că vă dedicați prea mult studiului. Satisfacțiile intelectuale vă determină să nu țineți cont de părerile celor din jur.

Capricorn: Dimineață sunteți plin de energie și îi mobilizați pe cei din jur. Este o zi bună pentru activități pro-fesionale. Vă sfătuim să vă folo-siți creativitatea pentru proiecte pe termen lung.

Vărsător: Traversați o perioadă favorabilă pe toate planurile, în care aveți ocazia să rezolvați probleme importante. Nu este exclus să cumpărați o casă nouă sau să faceți un schimb de locuințe. Ar fi bine să plecați urechea la sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie.

Pești: Sunteți într-o formă intelectuală bună, care vă influențează favorabil relațiile cu cei din jur. Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Vă recomandăm să le ascultați sfaturile. Spre seară, încasați o sumă importantă de pe urma unei afaceri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Chestionar pentru beție
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Iarba verde de acasă
Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Datorii în familie
Pagina a fost generata in 0.2459 secunde