HOROSCOP

499
HOROSCOP - astrologie-1327608299.jpg
Berbec: Se pare că aveți dificultăți de concentrare, care vă reduc ran-damentul la locul de muncă. Cu toate acestea, reușiți să contribuiți la dezamorsarea unei situații conflictuale dintre colegii de serviciu.

Taur: Puteți avea un succes deosebit la întâl-nirile de afaceri. Sunt foarte bune și relațiile cu familia și prietenii. Dimineață vă întâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp.

Gemeni: Partenerul de viață are nevoie de tine plin de viață pentru a putea da randament maxim ca de fiecare dată. Nu alege să lucrezi la două proiecte în același timp pentru că vei eșua în ambele. Asigură-te că prioritățile tale sunt corecte.

Rac: Dacă folosești cuvintele pe post de arme, atunci ai grijă ca ele să nu se întoarcă împotriva ta. Fii rezonabil. Ești pregătit astăzi în domeniul tău și nu vei accepta o a doua părere.

Leu: Sunteți irascibil și s-ar putea să îi spuneți partenerului de viață cuvinte pe care le veți regreta. Păstrați-vă calmul, ca să nu aveți probleme cu sănătatea!

Fecioară: Apar rezulta-tele eforturilor din ultima perioadă: câștiguri financiare și afirmarea în societate. Sunt șanse să vă cumpărați un obiect de valoare pe care vi-l doriți de multă vreme.

Balanță: Puteți avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să vă controlați ten-dința de a critica tot ce se petrece în jur. Ca să nu ajungeți la certuri, vă sfătuim să fiți mai diplomat cu prietenii și cu partenerul de viață.

Scorpion: Întâmpini dificultăți în a-ți exprima cum se cuvine adevăratele sentimente pe care le ai pentru o anumită persoană. Ești dinamic, vioi și gata să iei startul în orice direcție.

Săgetător: Astăzi trebuie să fii curajos! Ia-ți inima în dinți și spune ce ai pe suflet. În plan profesional vor fi multe de făcut. Este posibil să fii nevoit să finalizezi în scurt timp o lucrare dificilă.

Capricorn: Din cauza nervozității, riscați să îi îndepărtați pe partenerii de afaceri. Dacă nu vă calmați, este posibil să aveți probleme și pe plan sentimental.

Vărsător: Sunteți nerăbdător să terminați o lucrare începută acum câteva zile. Nu vă grăbiți, ca să nu faceți greșeli care vă vor costa bani și energie!

Pești: Începeți ziua plin de entuziasm și vă simțiți în stare să începeți o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă căreia nu i-ați acordat atenția cuvenită cu câteva zile în urmă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Chestionar pentru beție
Pagina a fost generata in 0.5449 secunde