HOROSCOP

284
Berbec: Imaginația și ingeniozitatea vă ajută să duceți totul la bun sfârșit. Astăzi puteți avea mari realizări pe plan financiar. Dacă vă stăpâniți ner-vozitatea, relațiile cu partenerul de viață pot fi excelente.

Taur: Aveți șanse de reușită în tot ce faceți azi. Este un moment excelent pentru a susține examene și proiecte. Re-lațiile pe plan sentimental sunt foar-te bune. Ar fi bine să acordați mai multă atenție problemelor familiale.

Gemeni: Sunteți hotărât să începeți o afacere, dar nu prea vă ajung banii. Dacă reușiți să vă puneți la lucru imaginația și inventivitatea, puteți face rost de suma necesară. Vă sfătuim să evitați călătoriile lungi.

Rac: Zi favorabilă pentru planuri de viitor. Relațiile cu prietenii și cu partenerul de viață sunt excelente. Nu vă pripiți în luarea deciziilor importante!

Leu: În prima parte a zilei sunteți cam visător și aveți tendința să neglijați proble-mele importante. Nu este momentul să începeți noi activități pentru că deciziile pe care le luați s-ar putea să fie greșite.

Fecioară: Talentul dumneavoastră creativ este apreciat în societate. Ar fi bine să îl folosiți pentru rezolvarea problemelor profesionale și în afaceri. După-amiază primiți vizita unor prieteni de familie, în compania cărora va simțiți foarte bine.

Balanță: Nu sunteți prea comunicativ și ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri. De asemenea, vă sfătuim să amânați deciziile importante în domeniul financiar.

Scorpion: Aveți succes în toate activitățile legate de cămin, dar și în societate. Puteți să vă faceți planuri de viitor. Ideile dumneavoastră sunt apreciate atât de partenerul de viață, cât și de partenerii de afaceri.

Săgetător: Puterea creativă de care dispuneți vă îndeamnă să începeți o activitate nouă. Aveți toate șansele de reușită pe plan intelectual și sentimental.

Capricorn: În prima parte a zilei sunteți mai sensibil decât de obicei, iar relațiile cu anturajul ar putea fi ușor tensionate. Fiți prudent și nu faceți promisiuni pe care nu sunteți sigur că le veți putea respecta!

Vărsător: În viața dumneavoastră au loc schimbări importante care vă oferă multe satisfacții. Activitatea intelectuală intensă și puterea creativă de care dispuneți contribuie la succesul dumneavoastră pe plan social.

Pești: Începeți ziua plin de optimism și cu o imaginație debordantă. Aveți toate șansele să vă faceți remarcat prin talentul artistic. În partea a doua a zilei s-ar putea să faceți cunoștință cu o personalitate din domeniul artelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Martie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 14 Martie 2012
Stire din Fun : Femeile  în excursie
Sâmbătă, 17 Martie 2012
Stire din Monden : Ce poziții sexuale preferă zodiile
Pagina a fost generata in 0.4465 secunde