HOROSCOP

403

Articole recomandate

Berbec: Faceți un pas înapoi de la orice decizie și lăsați timpul să lucreze. Nu vedeți lucrurile clar și cine știe ce hotărâri veți lua. Abia în două, trei zile, mintea vi se va limpezi.

Taur: Luna în Pești de astăzi vă inspiră să comunicați armonios cu cei din anturajul dumneavoastră. Vă puteți exprima deschis sentimentele, într-un mod sensibil, cald, matern și protector.

Gemeni: Contextul astral de astăzi vă susține pentru a vă pune în valoare calită-țile și sunteți foarte apreciați la locul de muncă. Vă simțiți sprijiniți de superiorii ierarhici.

Rac: Astăzi simți nevoia de a călători și de a depăși orice hotar. Fie te hotărăști să pleci într-o călătorie în străină-tate sau pe distanță lungă, fie simți nevoile celor din jurul tău.

Leu: Un eveniment ce va avea loc la locul dvs. de muncă vă va face să aveți o stare de nervozitate evidentă. Păstrați-vă, totuși, calmul, iar dacă veți reuși, prima impresie vă va oferi rezultate profitabile.

Fecioară: Viziunea dvs. asupra propriei persoane este diferită de a celorlalți. Cineva din anturajul dvs. are nevoie de sprijin, de aceea nu ezitați și faceți tot posibilul și ajutați-l. Nu vă fie teamă să căutați dragostea.

Balanță: Încercați să nu amânați finalizarea niciunei responsabilități asumate. Gestionați-vă timpul în mod înțelept. Implicarea într-o nouă afacere financiară va fi lungă și grea.

Scorpion: Un prieten vechi va reveni în viața ta într-un mod neașteptat. Vei rămâne surprins și nu vei ști ce trebuie să spui. Astăzi va trebui să participi la o ședință foarte importantă, dar te vei descurca de minune.

Săgetător: Ceva nou și interesant va influența de-ciziile pe care le veți lua. Țineți un jurnal pentru a urmări progresele pe care le faceți. O oportunitate profesională vă va ieși în curând în cale.

Capricorn: Nu puneți presiune asupra relațiilor deja fragile. Flexibilitatea va da roade. Încercați să luați legătura cu cineva de care vă este dor. O întâlnire de familie se poate transforma într-o altercație.

Vărsător: Alegeți-vă prietenii cu înțelepciune. S-ar putea să fiți dezamăgit de cineva în care aveați încredere. O veche relație de dragoste poate intra din nou în viața dvs., însă nu este obligatoriu să continue.

Pești: O decizie im-portantă trebuie să fie luată cu înțelepciune. Bucurați-vă pe cât posibil de momentele de singurătate. Un prieten vă va căuta după-amiaza aceasta. Participați la evenimente sociale, sporul de idei poate fi semni-ficativ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Iulie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 09 Iulie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 09 Iulie 2012
Stire din Fun : Să râdem cu… Bacalaureatul
Sâmbătă, 07 Iulie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.5341 secunde