HOROSCOP

456
Berbec: Este posibil să aveți un conflict cu o persoană mai în vârstă din familie. Tensiunile se pot aplana foarte ușor, cu o vorbă bună. După-amiază s-ar putea să primiți o veste bună, legată de o afacere.
Taur: Relațiile senti-mentale pot avea de suferit dacă refuzați să mergeți într-o vizită la rude. Partenerul de viață nu este de acord că un eșec în afaceri poate fi un motiv pentru a rămâne acasă.
Gemeni: Dimineață s-ar putea să vă pierdeți răbdarea și să vă certați cu cineva din familie, din cauza banilor. Mai mult calm! N-ar strica să vă odihniți mai mult.
Rac: În prima parte a zilei, aveți dificultăți de concentrare, ceea ce vă scoate din sărite. E mai bine să amânați deciziile importante. Acordați mai mult timp odihnei! Vă așteaptă o săptămână grea.
Leu: S-ar putea să fiți apatic și, din cauza aceasta, să aveți probleme sentimentale. Aveți chef să fiți lăsat în pace și să nu faceți nimic. Oricât de indispus ați fi, acordați mai multă atenție persoanei iubite!
Fecioară: Aveți tendința de a fi impulsiv. Vă sfătuim să vă calculați bine fiecare pas, în special în afaceri și pe plan sentimental. Ar fi bine să nu faceți astăzi investiții și să evitați călătoriile în interes personal.
Balanță: Dimineață s-ar putea să fiți indispus și să nu vă purtați corect cu persoana iubită. Nu este exclus ca de aici să înceapă o ceartă în toată regula. Vă sfătuim să evitați afacerile și întâlnirile cu prietenii.
Scorpion: Aflați că trebuie să plecați de urgență într-o delegație. Vă recomandăm să vă păstrați calmul. Nu faceți investiții astăzi, pentru că nu este un moment favorabil!
Săgetător: Dimineață, lipsa banilor vă determină să amânați o călătorie în interes personal, ceea ce vă afectează relațiile cu partenerul de viață. Vă sfătuim să dați dovadă de mult calm.
Capricorn: Aveți mari șanse de reușită în activități casnice: curățenie, reparații, mutat mobilă etc. Vă recomandăm să acordați mai multă atenție persoanelor vârstnice din familie.
Vărsător: Dorința de a vă întâlni cu prietenii vă face să lipsiți cam mult de acasă. Nu este exclus să aveți o discuție cu partenerul de viață. Temperați-vă nervozitatea!
Pești: Vă recomandăm să vă exprimați clar și să nu evitați comunicarea. Ar fi bine să vă mai temperați orgoliul. Sfaturile unui prieten de încredere se pot dovedi foarte folositoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 13 August 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 13 August 2012
Stire din Fun : Ești bețiv atunci când...
Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Fun : La ce e bună pălinca…
Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Fun : Sexul e ca mersul  pe bicicletă
Pagina a fost generata in 1.3869 secunde