HOROSCOP

387
HOROSCOP - zodiac1342656833-1351112397.jpg
Berbec: Nu ai parte de colaboratori de încredere, de parcă tu, om cu scaun la cap, ai fi nimerit într-un grup de persoane aiurite, care fac tot posibilul să scape de responsabilități. 


Taur: O veste cu tentă oficială îți cam dă peste cap unele planuri, de parcă ți se interzice să duci mai departe ce ai început în felul în care ți l-ai propus înainte. Ești nevoit să te supui unor reguli ceva mai stricte.

Gemeni: Ești cu gândul la un loc de care te leagă amintiri puternice și te tot gândești cum să faci ca să ajungi cât de curând din nou acolo. O vreme trebuie să te mulțumești cu impresiile minunate din acel loc.

Rac: Dacă ai adunat o sumă de bani și ești mulțumit de nivelul pe care te afli, nu te avânta deja în cumpărături mai mult sau mai puțin necesare, pen-tru că vei regreta generozitatea de acum.

Leu: Greu îți vei duce azi la îndeplinire sarcinile pe care le ai în plan, pentru că ți se va părea că toate piedicile pământului s-au adunat acum în calea ta. E stresant și devine din ce în ce mai greu să-ți păstrezi calmul.

Fecioară: Ai putea trece azi printr-o situație în care ai avea nevoie de mai multă toleranță de la cel drag, dar acesta nu dă dovadă că e dispus să renunțe la propriile principii doar pentru a-ți face ție pe plac.

Balanță: Cariera ta poate cunoaște azi un moment de apogeu, de parcă toate eforturile depuse în ultimele luni primesc acum o recompensă de zile mari. Ai toate motivele să fii fericit și mândru de tine însuți.

Scorpion: Este o zi ciuda-tă, în care norocul poate rezolva cu bine o problemă pe care tu, singur, nu prea știi să o gestionezi. Ori întâlnești omul potrivit care să-ți ofere o soluție salvatoare, ori se repară toate peste noapte.

Săgetător: Trăiești un moment de top în iubire, de parcă un mare vis ți se împlinește acum. Poate iubeai pe cineva și nici măcar nu aveai curajul să speri că vei primi vreodată un semn de simpatie, care, iată, vine acum.

Capricorn: Ți-e puțin teamă să spui lumii ce simți, ca nu cumva să arate că ai și tu o latură sensibilă pe care de cele mai multe ori o disimulezi perfect în spatele unei măști raționale.

Vărsător: În mediul tău, apare o persoană care are un efect excelent asupra ta și asupra celor din jur. Ai multe de învățat de la această persoană demnă de admirație, deci stai prin preajmă.

Pești: Ai nevoie de un stimulent, pentru că tu ai ajuns pe un nivel cam tern în care nimic nu se mai mișcă, ca atare apariția unui colaborator isteț poate fi exact scânteia pe care o așteptai pentru a reintra din nou în circuit la turație maximă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : Cel mai "romantic" soț
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : "Obiectul țeapăn" și trupele SS
Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Fun : Nu te juca cu butoanele pentru femei!
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Fun : Slujba de duminică
Pagina a fost generata in 1.3885 secunde