Concurs HOROSCOP

329
HOROSCOP - horoscop13162090561347311603-1353361144.jpg

Articole recomandate

Berbec: Zi favorabilă realizărilor pe plan social și material - dar să nu vă așteptați ca rezultatele să apară imediat! S-ar putea să plecați într-o călăto-rie neplanificată.


Taur: Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, aveți toate șansele să îl găsiți astăzi. Farmecul personal vă ajută să rezolvați o situație tensionată pe cale diplomatică.

Gemeni: Puteți obține avantaje materiale importante, cu condiția să vă temperați spiritul critic. Ar fi bine să dați dovadă de mult autocontrol în discuțiile cu prietenii și cu partenerul de viață, pentru a evita conflictele.

Rac: Dificultățile financiare cu care vă confruntați nu reușesc să vă afecteze buna dispoziție și nici voința de a munci. Pe plan profesional, aveți parte de succese.

Leu: Sunt favorizate călătoriile în interes de afa-ceri. După-amiază, aveți ocazia să rezolvați o problemă sentimentală care vă frământă de ceva timp. Pe plan financiar, se pare că parcurgeți o perioadă mai dificilă.

Fecioară: În prima par-te a zilei, aveți succes într-o activitate extraprofesională, datorită colaborării bune cu un partener de afaceri. S-ar putea să vi se ofere șansa unei investiții avantajoase.

Balanță: Ai nevoie de cineva care să-ți stea alături, care să-ți arate o imensă înțelegere într-un moment în care suportul moral contează foarte mult. Există o astfel de persoană aproape, care te va asculta cu răbdare.

Scorpion: Cel drag este alături de tine trup și suflet într-un moment care are greutate pentru amândoi. Dacă ai fi singur, poate nu ți-ar păsa foarte tare ce decizie iei. Dar, știind că și celălalt așteaptă mult de la tine, ești mult mai atent la consecințe.

Săgetător: Succesul nu trebuie să apară în lumini strălucitoare, ci poți fi la fel de fericit și cu reușite banale. Ca atare, nu ținti la vise imposibile sau la țeluri mărețe.

Capricorn: Când unele planuri din viața personală merg prost, te poți refugia ușor în altele care îți distrag atenția de la nemulțumirile tale. Munca pare să fie cea mai bună soluție pentru a uita de toate.

Vărsător: Este o zi pe placul tău în care ai starea necesară pentru a trece în revistă ultimele realizări. Ai cu ce te lăuda, deci lasă modestia la o parte și vorbește deschis despre reușitele tale.

Pești: Adu-ți aminte de o cunoștință mai veche care, la vremea respectivă, ți-a făcut o promisiune de care poți profita acum. E un moment ideal să treci în revistă cărțile de vizită, pentru că pe acolo se află numele unei persoane care ți-ar putea fi de folos acum.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 08 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 01 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3061 secunde