HOROSCOP

266
HOROSCOP - astrologyjaipur1344359399-1353100662.jpg

Articole recomandate

Berbec: Neînțelegerile din cursul dimineții de sâmbătă cu o femeie mai în vârstă din familie vă creează o stare de nervozitate. Sâmbătă nu este indicat să vă întâlniți cu prietenii. Starea de agitație ar putea să le strice și lor buna dispoziție. 


Taur: Nu sunteți mulțumit de nimic și simțiți nevoia să faceți o schimbare în viața dumneavoastră. Se pare că nu aveți șanse să obțineți împrumutul pe care contați. Păstrați-vă calmul!

Gemeni: Asemenea nativilor altor zodii, sunteți irascibil din cauza lipsei banilor. Dar există mari șanse să împrumutați bani de la prieteni. Nu este momentul să vă ocupați de afaceri.

Rac: La locul de muncă, atmosfera este tensionată din cauza șefului ierarhic. Evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii de serviciu! După-amiezile le petreceți în mijlocul familiei.

Leu: Nu este o zi bună pentru a porni o nouă afacere. Starea de nervozitate vă poate face să aveți reacții necontrolate față de persoanele apropiate. Un prieten de familie vă ajută să evitați un conflict cu autoritățile.

Fecioară: Aveți divergențe cu partenerul de viață, din cauza unor probleme financiare. O cunoștință vă solicită returnarea unui împrumut pe care vi l-a acordat, dar nu aveți posibilitatea să vă respectați promisiunea.

Balanță: Sunteți nemulțumit, pentru că aveți impresia că munciți prea mult, iar munca de-pusă nu este apreciată la adevărata ei valoare. N-ar strica să fiți mai modest.

Scorpion: Ideile dumnea-voastră nu sunt prea bine pri-mite, dar acest lucru nu vă descu-rajează și nu vă afectează dorința de înnoire. Relațiile cu partenerul de viață sunt bune și puteți petrece momente plăcute împreună.

Săgetător: Simțiți nevoia să faceți schimbări în cămin și sunteți tentat să cheltuiți o sumă mare de bani. Fiți prudent în luarea deciziilor pe plan financiar, pentru că nu este un moment favorabil investițiilor!

Capricorn: Sunteți nervos din cauza dificultăților pe care le întâmpinați pe plan profesio-nal. Totul se rezolvă în scurt timp cu ajutorul colegilor de serviciu. Duminică seara vă vizitează un prieten apropiat.

Vărsător: Sunteți bine dispus și optimist. Încercați, totuși, să nu vă detașați prea mult de problemele persoanelor apropia-te! Riscați să fiți greșit înțeles și chiar să vi se facă reproșuri.

Pești: Relațiile partene-riale parcurg o perioadă favorabilă. La locul de muncă, însă, nervozitatea vă predispune la greșeli. Păstrați-vă calmul și să evitați discuțiile în contradictoriu cu un coleg. S-ar putea să plecați în-tr-o călătorie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 08 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 01 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 30 Octombrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4601 secunde