HOROSCOP

319
HOROSCOP - horoscopeuropean1349122926-1351286249.jpg
Berbec: Începeți ziua hotărât să terminați o lucrare în casă. Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută cu bani, dar încearcă să-și impună punctul de vedere. Dacă nu vă străduiți să evitați o ceartă, riscați să rupeți relațiile. 


Taur: Puteți avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Sunt bine aspectate și relațiile cu familia și prietenii. Dimineață vă întâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp.

Gemeni: S-ar putea să aveți o mică neînțelegere cu partenerul de viață. Vă sfătuim să rezolvați această dispută cu blândețe. Spre seară, o vizită la prieteni vă poate readuce armonia în cuplu și buna dispoziție.

Rac: S-ar putea să fiți puțin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă încăpățânați să vă rezolvați singur toate problemele! Vă sfătuim să acceptați ajutorul celor apropiați.

Leu: Puteți avea succes la studii, în colaborări și în tranzacții financiare. Toate aces-tea vă pot aduce câștiguri importante. După-amiază sunteți nevoit să plecați într-o călătorie. Să nu vă mirați dacă aveți parte de o scenă de gelozie!

Fecioară: Dimineață nervozitatea vă poate pune într-o situație neplăcută. Riscați să declanșați o ceartă cu partenerul de viața sau cu o persoană mai în vârstă din familie. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să vă concentrați asupra problemelor urgente.

Balanță: În prima parte a zilei, aveți de alergat în stânga și în dreapta. Sunteți indispus și să aveți tendința de a exagera. Nu fiți încăpățânat, dacă vreți să nu vă certați cu persoana iubită!

Scorpion: Începeți ziua plin de energie și entuziasm. Aveți grijă să nu depășiți anumite limite și să nu provocați discuții în contradictoriu cu colegii! După-amia-ză s-ar putea să aveți o problemă sentimentală neașteptată.

Săgetător: Aveți ocazia să obțineți cu ușurință câștiguri mărunte, dar vă sfătuim să fiți prudent și să evitați speculațiile. După-amiază s-ar putea să aveți o dispută cu partenerul de viață, dacă refuzați să mergeți în vizită la o rudă

Capricorn: Vă puteți ocupa de probleme finan-ciare. Aveți șanse să redresați bugetul familiei. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu refuzați.

Vărsător: Aveți multe de rezolvat, așa că vă sfătuim să vă stabiliți clar prioritățile. Dimi-neață sunteți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute, dar necesare.

Pești: Este o zi bună pentru a vă pune în practică planurile de afaceri. Puteți să progresați considerabil pe plan financiar. Relațiile cu colegii și cu prietenii sunt bune. Din dorința de a fi mai independent, s-ar putea să provocați discuții aprinse în familie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Fun : Performanțele sexuale ale tatălui surogat
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : Cel mai "romantic" soț
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : "Obiectul țeapăn" și trupele SS
Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 2.1246 secunde