HOROSCOP

342
HOROSCOP - horoscop13162090561347311603-1351547592.jpg
Berbec: În general, nu vă place să vorbiți despre problemele dvs, dar astăzi aveți nevoie de o persoană de încredere căreia să îi spuneți ce aveți pe suflet. Mai ales referitor la par-tener. Totuși, nu spuneți chiar tot!


Taur: Citiți printre rânduri, intuiți gândurile celorlalți și anticipați reacțiile lor. Din aceste motive, orice negociere, orice discuție, orice tranzacție vă "avantajează".

Gemeni: Astrele vă ajută să vă adaptați rapid în orice situație, așa că n-ar trebui să vă faceți griji dacă sunteți anunțat pe nepusă masă că la serviciu se pregătesc schimbări.

Rac: Relațiile solide se construiesc în timp, indi-ferent dacă e vorba de sentimente sau afaceri. Astăzi puteți face un prim pas către o astfel de relație, care va fi benefică și pentru dvs. și pentru partener.

Leu: Nu e cazul să vă asumați responsabilități care, de fapt, revin, altora! N-ați face decât să va încărcați programul și așa solicitant și să riscați să intrați în criză de timp. Și nimeni nu se va oferi să vă ajute.

Fecioară: Ziua de astăzi este perfectă pentru carieră. Așterneți pe hârtie proiecte interesante, refaceți legătura cu un fost profesor și, mai ales, începeți să vă transformați colegii în prieteni. Veți avea nevoie de ei.

Balanță: Și în viața perso-nală și în cea profesională, pentru moment, trebuie să vă mulțumiți cu ceea ce aveți, chiar dacă aveți convingerea că meritați mai mult. În curând, vor veni și vremuri mai bune.

Scorpion: Luna Plină în semnul zodiacal opus celui care vă guvernează vă face deo-sebit de sensibil și, din acest motiv, vulnerabil. Multe persoane vor încerca să profite de momentele dvs. de slăbiciune.

Săgetător: Aveți încredere deplină în forțele dvs. și începeți săptămâna cu un tonus excelent și planuri îndrăznețe, dar, dacă lucrați în echipă, s-ar putea să fiți nevoit să vă ajustați obiectivele.

Capricorn: Dacă ați trecut prin momente în care vă îndoiați de sentimentele partenerului, astăzi vă veți convinge că trăiți o iubire adevărată. Iar dacă sunteți singur aveți toate șansele să întâlniți pe cineva special.

Vărsător: S-ar putea să aveți nevoie de o rectificare bugetară: cheltuieli neprevăzute pentru reparații în casă ori pentru activități extrașcolare ale copiilor vă dau planurile peste cap și vă obligă să găsiți soluții.

Pești: Dimineață sunteți în formă și îi mobilizați și pe colegi, dar după prânz, încetiniți ritmul și vă gândiți cum să plecați mai devreme de la serviciu. Doar e și mâine o zi și nu trebuie să le faceți azi pe toate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 30 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Fun : Performanțele sexuale ale tatălui surogat
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : Cel mai "romantic" soț
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : "Obiectul țeapăn" și trupele SS
Pagina a fost generata in 0.4077 secunde