HOROSCOP

331
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1362175232.jpg
Berbec: Dimineață sun-teți foarte bine dispus și aveți succes în activitățile casnice și în societate. S-ar putea să nu fiți prea mulțumit de situația financiară.


Taur: Sunteți foarte in-ventiv și vă descurcați foarte bine în afaceri. Investițiile pe care le aveți în vedere vă pot aduce mari satisfacții. Nu tratați cu superficialitate problemele partenerului de viață!

Gemeni: Cu farmecul dumneavoastră deosebit, atrageți admirația celor din jur. Aveți mari șanse de reușită în activități comerciale. Sunt fa-vorizate și investițiile pentru casă.

Rac: Începeți o acti-vitate care vă va aduce câștiguri frumoase și satisfacții profesionale. La serviciu sunteți în formă și munciți mai mult, spre nemulțumirea colegilor.

Leu: S-ar putea să plecați într-o scurtă delegație, anunțată în ultimul moment. În ciuda dificultăților, reușiți să vă descurcați foarte bine. Relațiile sentimentale sunt puțin tensionate.

Fecioară: Astăzi sunteți plin de energie. Dacă sunteți invitat într-o excursie, vă sfătuim să nu pierdeți ocazia. Nu vă mai gândiți la chel-tuieli! Meritați puțină relaxare. Evitați cearta cu o rudă mai în vârstă!

Balanță: Se pare că începeți pregătirile pentru concediu sau pentru o excursie. O rudă din partea partenerului de viață reușește să vă indispună. Ascultați-o, pentru că sfaturile sale ar putea să vă fie utile!

Scorpion: Dimineață, o veste bună: urmează să primiți bani. Puteți să vă faceți planuri de viitor și să vă întâlniți cu prietenii. Stați excelent la capitolul comunicare.

Săgetător: Apar rezultatele bunei colaborări cu un partener de afaceri. Împreună, reușiți să terminați o lucrare importantă. După-amiază sunteți nemulțumit din cauza relațiilor sentimentale.

Capricorn: După o perioadă nu tocmai favorabilă, lucrurile merg mai bine pe plan sentimental. S-ar putea să vă îndrăgostiți la prima vedere. Vă recomandăm să fiți sincer.

Vărsător: Sunteți puțin indispus din cauza problemelor financiare. Aveți un randament foarte bun, mai ales în activitățile intelectuale. Vă recomandăm să vă dedicați studiului sau proiectelor de viitor..

Pești: Dimineață aveți multe probleme de rezolvat. Chiar dacă sunteți în formă și aveți spor, vă sfătuim să nu refuzați ajutorul celor din jur. Spre seară, primiți de la o persoană mai în vârstă din familie un cadou sau o sumă de bani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Februarie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 02 Martie 2013
Stire din Fun : Părintele, client fidel
Sâmbătă, 02 Martie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 28 Februarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Fun : Ciobani filozofi
Pagina a fost generata in 0.3502 secunde