HOROSCOP

245
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1364594817.jpg
Berbec: Dimineață sunteți cam visător și este posibil să neglijați probleme importante. Vă sfătuim să nu începeți activități noi, pentru că există riscul să luați decizii neinspirate.

Taur: Cei din jur vă apre-ciază creativitatea. Ar fi bine să o folosiți pentru a vă rezolva problemele de serviciu și de afaceri. Vă recomandăm să țineți seamă de sfaturile unei rude, mai ales în chestiuni financiare.

Gemeni: Nu prea sunteți comunicativ și ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri. Vă sfătuim să evitați riscurile, pentru că s-ar putea să nu mizați corect.

Rac: Aveți succes în activități casnice, dar și în societate. Partenerul de viață și colegii vă apreciază ideile. Aveți o deosebită capacitate de comunicare și rezolvați cu ușurință toate problemele.

Leu: Capacitatea creativă deosebită vă în-deamnă să începeți o activitate nouă. Puteți avea succes pe plan intelectual și sentimental. Parcurgeți o perioadă favorabilă exprimării artistice.

Fecioară: Dimineață sunteți mai sensibil decât de obicei și s-ar putea să aveți probleme în relațiile cu anturajul. Vă recomandăm să fiți prudent în tot ce faceți. Ar fi bine să nu promiteți nimic, dacă nu sunteți sigur că puteți să vă țineți de cuvânt.

Balanță: Pot interveni schimbări importante, care vă oferă o mulțime de satisfacții. Activitatea intelectuală intensă și creativitatea ieșită din comun vă ajută să aveți succes pe plan social.

Scorpion: Dimineață sunteți plin de optimism și aveți o imaginație debordantă. Înclinațiile artistice vă ajută să vă afirmați în societate. Nu este exclus să faceți cunoștință cu o persoană importantă.

Săgetător: Se pare că nu aveți nici un moment de răgaz. Sunteți foarte ocupat, dar grație imaginației și ingeniozității de care dați dovadă, reușiți să realizați tot ce v-ați propus.

Capricorn: Aveți noroc și sunt șanse să depășiți cu ușurință orice dificultate. Este o zi foarte bună pentru examene, lucrări artistice și proiecte. Relațiile sentimentale sunt foarte bune.

Vărsător: Sunteți hotărât să porniți o afacere, dar nu vă ajung banii. Dacă vă puneți la lucru imaginația și creativitatea, aveți șanse să obțineți suma necesară. După-amiază s-ar putea să suferiți o dezamăgire pe plan sentimental.

Pești: Puteți să vă faceți planuri de viitor și să vă afirmați pe plan social. Dați dovadă de sensibilitate și vă simțiți foarte bine în compania prietenilor și a persoanei iubite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Martie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 23 Martie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 21 Martie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3555 secunde