HOROSCOP

206
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1368047603.jpg
Berbec: Dimineață s-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că ați cheltuit mult pe lucruri care nu erau neapărat necesare. Încercați să vă stăpâniți nervozitatea!

Taur: Este posibil să fiți implicat într-un scandal la serviciu din cauza bârfelor unei colege. Vă recomandăm să vă stăpâniți și să nu faceți afirmații dure, pentru că neînțelegerile se lămuresc, dar jignirile nu se uită.

Gemeni: Vă sfătuim să evitați drumurile cu mașina. Există pericolul să faceți un accident de circulație. Oricum, fiți mai prudent decât de obicei! În privința afacerilor, ar fi bine să evitați speculațiile.

Rac: S-ar putea să fiți tensionat și irascibil din cauza sarcinilor de serviciu. Aveți mult de lucru și vă enervează că nu vă sprijină nimeni. Aveți grijă să nu faceți afirmații pe care le puteți regreta mai târziu.

Leu: S-ar putea să aveți o controversă cu șeful direct și să reacționați impulsiv. Vă sfătuim să fiți prudent. Ar fi bine să vă odihniți mai mult. Sunteți la un pas de extenuare.

Fecioară: Dimineață aflați că trebuie să plecați într-o călătorie de afaceri. Este posibil ca partenerul de viața să vă reproșeze că nu v-ați ales bine momentul, determinându-vă să amânați călătoria.

Balanță: O dispută cu șefii s-ar putea să se soldeze cu anularea unei dele-gații în care trebuia să plecați zi-lele acestea. Din cauza oboselii, s-ar putea să resimțiți o stare accentuată de tensiune.

Scorpion: Vă irită problemele care apar din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Nu refuzați comunicarea! Sunt șanse să ajungeți la un punct de vedere comun.

Săgetător: Câteva eve-nimente neprevăzute vă fac să acumulați întârzieri supă-rătoare. Dacă v-ați propus să încercați o afacere, vă sfătuim să nu vă faceți planuri prea mari.

Capricorn: Începeți o activitate de pe urma căreia veți câștiga bine. Dar, pentru ca succesul să fie deplin, vă recomandăm să vă temperați spiritul critic. Păstrați-va calmul în discuțiile cu colegii de serviciu și cu partenerul de viață!

Vărsător: O rudă mai în vârstă nu-și respectă promisiunea de a vă împrumuta o sumă de bani. Nu este cazul să-i faceți reproșuri. Încercați să fiți mai înțelegător cu cei din jur! Astăzi puteți să țineți cont de intuiție.

Pești: În sfârșit, șefii încep să vă aprecieze eforturile din ultima perioadă. S-ar putea ca atmosfera tensionată din jur să vă încurce planurile de afirmare în societate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4845 secunde