HOROSCOP

258
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1365800952.jpg

Articole recomandate

Berbec: Câștigați bine dintr-o activitate comer-cială de care vă ocupați cu seriozitate. Ușurința cu care comunicați vă ajută să rezolvați divergențele apărute între colegii de serviciu.

Taur: Dimineață reușiți să rezolvați o problemă a unui tânăr din familie. Pe plan profesional, treceți printr-o perioadă favorabilă și aveți ocazia să vă puneți ideile în practică.

Gemeni: S-ar putea să plecați într-o călătorie neprevăzută, în interes familial. Puteți să comunicați și să negociați cu persoanele de sex opus. În ciuda tuturor obstacolelor, reușiți să finalizați o activitate intelectuală.

Rac: La serviciu, șefii și colegii vă apreciază ideile excelente. Luați decizii inspirate și reușiți să duceți la bun sfârșit obligațiile pe care vi le-ați asumat.

Leu: Puteți avea succes pe plan profesional, la studii și în călătorii. Vă reco-mandăm să profitați de acest context favorabil. Aveți ocazia să vă lărgiți orizontul intelectual și să izbândiți pe plan social.

Fecioară: Sunteți inventiv și doriți să începeți o viață nouă. Vă dedicați timpul liber planurilor de pornire a unei afaceri. Puteți fi optimist: aveți șanse să vă descurcați cu cheltuieli minime.

Balanță: Aveți o creativitate ieșită din comun, care vă ajută mult în afaceri. Aveți ocazia să faceți o investiție importantă, care se va dovedi profitabilă. Fiți mai atent cu partenerul de viață!

Scorpion: Relațiile parteneriale merg foarte bine. Sunteți apreciat pentru hotărârea și seriozitatea dumneavoastră. Puteți să rezolvați cu ușurință problemele de la serviciu și de acasă.

Săgetător: Nu aveți o clipă de răgaz, dar sunteți ambițios și reușiți să terminați tot ce v-ați propus. Dacă profitați de conjunctura favorabilă, aveți numai de câștigat pe plan profesional și financiar.

Capricorn: Zi favorabilă studiului și afirmării în societate. Aveți idei foarte bune și puteți să începeți o activitate nouă. Țineți cont de sfaturile unei persoane care a avut succes în problema ce vă frământă!

Vărsător: Dimineață luați o decizie importantă, care se va dovedi inspirată. Dacă vi se propune o colaborare, nu stați mult pe gânduri! Puteți câștiga bani frumoși.

Pești: Aveți șanse mari să vă afirmați în afaceri și pe plan profesional. Sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte și să vă ocupați de o investiție. Nu este exclus să aveți dificultăți din cauza birocrației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 04 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 30 Martie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 26 Martie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.1461 secunde