HOROSCOP

201

Articole recomandate

Berbec: Aveți ocazia să vă afirmați în societate și să obțineți câștiguri financiare. La locul de muncă aveți parte de laude din partea șefilor și a colegilor, pentru ingeniozitatea și ambiția de care dați dovadă.

Taur: Aveți sentimentul că un partener de afaceri încearcă să vă tragă pe sfoară și sunteți pus pe ceartă. Vă sfătuim să discutați calm, până lămuriți situația.

Gemeni: Vă confruntați cu dificultăți pe plan sentimental și sunteți nevoit să luați o decizie importantă. Este o zi favorabilă planurilor de viitor.

Rac: S-ar putea să plecați într-o călătorie. Puteți fi optimist, totul va decurge conform planurilor. Relațiile cu prietenii sunt foarte bune.

Leu: Aveți ocazia să intrați într-o afacere, dar vă sfătuim să nu vă grăbiți. S-ar putea să fiți confuz și să nu luați decizii inspirate. Aveți șanse de reușită dacă vă stăpâniți impulsivitatea.

Fecioară: Din cauza dificultăților financiare, nu vă simțiți în largul dumneavoastră. Evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că se poate ajunge la certuri!

Balanță: S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață, pentru că refuzați să mergeți în vizită la rude. Se pare că nu aveți succes nici în afaceri.

Scorpion: Schimbările de la locul de muncă vă nemulțumesc. Vă recomandăm să vă stăpâniți nervozitatea, pentru că riscați să complicați situația și mai mult.

Săgetător: Aveți ocazia să rezolvați o problemă sentimentală, cu ajutorul unei rude mai în vârstă. Pentru aceasta, trebuie să aveți încredere și să vă temperați orgoliul.

Capricorn: Vă indispune un eșec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, aveți impresia că nu vă reușește nimic și că toate vă sunt potrivnice.

Vărsător: Nici nu ați terminat bine o lucrare importantă și deja vă gândiți să începeți alta, spre nemulțumirea întregii familii. Vă sfătuim să nu exagerați cu munca. Acordați-le mai multă atenție celor apropiați!

Pești: S-ar putea să ratați un obiectiv important și să deveniți irascibil. Vă sfătuim să nu vă descărcați nervii pe familie. Mai bine căutați cauzele eșecului!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 03 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 01 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 Iunie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 26 Iunie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4996 secunde