HOROSCOP

216

Articole recomandate

Berbec: Trebuie să luați o decizie importantă în privința relațiilor cu persoana iubită. În prima parte a zilei sunteți tentat să vă implicați în mai multe activități în același timp.

Taur: S-ar putea să plecați într-o călătorie neprevăzută în interes familial. Este o zi favorabilă comunicării și negocierilor. 

Gemeni: Zi favorabilă comunicării și călătoriilor în interes de afaceri.

Pe plan sentimental, luați o decizie care determină schimbări benefice pentru viitor.

Rac: Primiți un cadou de la persoana iubită, iar prietenii vă invită într-o excursie. În partea a doua a zilei, sunteți nevoit să luați o decizie impor-tantă pe plan sentimental.

Leu: Aveți succes în afaceri, dar sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primiți din partea unei persoane mai în vârstă, care vă apreciază corectitudinea.

Fecioară: Un vecin vă invită la o petrecere. Cu acest prilej, sunteți remarcat de o persoană sensibilă. Nu este exclus să legați o prietenie durabilă.

Balanță: Chiar dacă sunteți preocupat de probleme personale presante, ar fi bine să acordați mai multă atenție relațiilor cu persoana iubită. O ieșire împreună cu partenerul de viață v-ar ajută să vă deconectați de la problemele cotidiene și v-ar apropia mai mult de persoana iubită.

Scorpion: Sunteți în formă și aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară a familiei. Puteți să vă ocupați de probleme serioase din domeniul afacerilor și să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă.

Săgetător: Primiți un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucurați în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă și vă ajută să rezolvați o problemă financiară.

Capricorn: În cursul dimineții, luați o decizie în urma căreia sunteți nevoit să vă schimbați programul. S-ar putea să fiți contactat de câțiva prieteni, cu care faceți pregătiri pentru o petrecere.

Vărsător: Ușurința în comunicare favorizează relațiile cu cei din jur. Se întrevede o călătorie în interesul familiei. Puteți avea câștiguri mari din activități comerciale.

Pești: Aveți succes într-o călătorie în interes de afaceri. Vă sfătuim să aveți răbdare și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a doua a zilei, reușiți să rezolvați o problemă sentimentală mai veche.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 19 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 16 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 12 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5592 secunde