HOROSCOP

270
1
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1380574320.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață sunteți nemulțumit din cauza unui partener de afaceri, care vă invidiază. Cel mai bun lucru este să vă prefaceți că nu observați nimic.

Taur: Doriți să faceți schimbări în casă, dar sunteți înțeles greșit și se poate ajunge la un scandal. Vă sfătuim să apelați la calmul ce vă caracterizează, pentru a clarifica situația.

Gemeni: Relațiile cu prietenii sunt excelente. S-ar putea să aveți discuții cu partenerul de viață dacă refuzați ajutorul unei persoane mai în vârstă din familie.

Rac: S-ar putea să aveți probleme dacă nu respectați regulile de circulație. Nu este momentul să încheiați tranzacții financiare și să luați decizii importante

Leu: Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută să clarificați o neînțe-legere cu persoana iubită, apărută din cauza problemelor fi-nanciare. Vă recomandăm să vă păstrați optimismul și să aveți răbdare.

Fecioara: Aveți foarte multă treabă, mai ales acasă, dar s-ar putea să nu fiți prea binedispus. Faptul că nu vă puteți respecta pro-gramul vă enervează și riscați să vă luați la ceartă cu cei din jur.

Balanță: Sunteți plin de energie și aveți puterea să terminați o lucrare începută mai demult. Nu vă grăbiți să refuzați propunerea de colaborare a unui prieten!

Scorpion: Se pare că nu vă simțiți prea bine și nu aveți chef să vă petreceți timpul liber împreună cu prietenii. Starea de apatie poate să vă creeze neplăceri în familie.

Săgetător: Vă recomandăm să fiți atent la ce spuneți, mai ales dacă vă enervează cineva din anturaj. Aveți tendința să reacționați impulsiv. După-amiază primiți o sumă mare de bani de la o rudă.

Capricorn: Dimineață s-ar putea să fiți stresat la serviciu, din cauza unor lucrări urgente. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile colegilor. Vă sfătuim să îi arătați persoanei iubite mai multă afectivitate.

Vărsător: Este indicat să vă rezolvați problemele importante dimineață, când aveți mai multă energie. După-amiază, dorința dumneavoastră de libertate ar putea să afecteze relațiile cu partenerul de viață.

Pești: Aveți ocazia să faceți schimbări importante în relațiile sentimentale. Dimineață faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care vă atrage atenția.

Comentează știrea

christian louboutin wedding shoes
28 februarie 2014
christian louboutin wedding shoes

christian louboutin decollete golden glitter Stiri Fun : HOROSCOP | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin wedding shoes http://mpm.vervanhuis.com/images/christian-louboutin-prices.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 24 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 15 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.596 secunde