Horoscop

149

Articole recomandate

Berbec: Dimineață aveți tendința să vă supra-apreciați capacitatea de efort. Este foarte bine că aveți încredere în forțele proprii, dar păstrați-vă realismul!

Taur: O veche cunoș-tință vă propune să vă schimbați locul de muncă. Vă sfătuim să nu dați un răspuns definitiv. Nu provocați discuții în contradictoriu cu partenerul de viață!

Gemeni: Vă preocupă găsirea unor noi surse de venituri, dar vă sfătuim să mai aveți puțină răbdare. O femeie pe care ați ajutat-o mai demult vă întoarce astăzi serviciul.

Rac: Dorința de a câștigă mai mult vă face să neglijați planul sentimental și riscați să ajungeți la discuții aprinse cu partenerul de viață. Vă recomandăm să căutați o soluție de compromis.

Leu: Se pare că aveți dificultăți de comunicare. Vă recomandăm să amânați întâlnirile de afaceri și să evitați deciziile importante. Fiți mai atent cu partenerul de viață și cu persoanele vârstnice din familie!

Fecioara: Începeți o lucrare grea, care vă poate aduce câștiguri serioase. Vă sfătuim să vă organizați astfel încât să nu neglijați nici problemele de familie, nici relațiile cu prietenii.

Balanță: Dimineață faceți planuri de afaceri foarte ambițioase. Vă sfătuim să fiți mai realist și să înțelegeți că singur nu vă puteți descurcă. După-amiază este posibil să aveți discuții cu persoana iubită, dacă refuzați să mergeți într-o vizită la rude.

Scorpion: Vă cam lipsește simțul practic și s-ar putea să vă descurcați mai greu la serviciu. Vă recomandăm să evitați discuțiile în contradictoriu cu șefii și colegii.

Săgetător: S-ar putea să constatați că v-ați făcut planuri total nerealiste. Vă recomandăm să vă sfătuiți cu parte-nerul de viață. Împreună, puteți rezolva problemele cu care vă confruntați în cămin.

Capricorn: Aveți tendința să începeți prea multe treburi simultan și riscați să nu vă reușească nimic. Vă sfătuim să nu vă impuneți punctul de vedere.

Vărsător: Din cauza stării de confuzie pe care o resimțiți, dimineață s-ar putea să înțelegeți greșit sfaturile unui bărbat mai în vârstă. Dacă doriți să cumpărați un obiect de valoare pentru locuință, ar fi bine să nu faceți nimic fără să vă consultați cu familia.

Pești: S-ar putea să plecați într-o călătorie ne-prevăzută. Descoperiți noi oportunități de afaceri. Profitați de șansele care vi se oferă, dar feriți-vă de speculații!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4572 secunde