Bugetul municipiului Medgidia, suplimentat cu 181.000 lei

95

Articole de la același autor

Consilierii locali din Medgidia s-au reunit în cadrul ședinței extraordinare din această lună, pe ordinea de zi fiind înscrise trei proiecte de hotărâre.
Primul punct de pe ordinea de zi l-a reprezentat proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, pentru anul 2013. Astfel, valoarea bugetului inițial s-a mărit cu suma de 181.000 lei reprezentând venituri de la bugetul de stat pentru finanțarea sănătății și suplimentarea veniturilor din donații și sponsorizări cu suma de 51.000 lei.
La al doilea punct de pe ordinea de zi s-a votat proiectul de hotărâre privind completarea bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al  Municipiul Medgidia, județul Constanța. Propunerea a avut în vedere necesitatea completării inventarului domeniului privat al municipiului Medgidia cu imobilele terenuri identificate, pentru efectuarea documentației cadastrale în vederea înscrierii în cartea funciară, precum și pentru utilizarea eficientă a terenurilor proprietate privată a municipiului prin valorificarea superioară a potențialului acestora.
Ultimul punct de pe ordinea de zi l-a reprezentat proiectul de hotărâre privind aprobarea radierii din inventarul loturilor de teren pentru aplicarea Legii nr.15/2003 a lotului 1 situat în Medgidia, strada Jiului nr.14E și trecerea acestuia în inventarul domeniului privat al municipiului Medgidia, în vederea inițierii procedurii de închiriere prin licitație publică. Potrivit primarului Marian Iordache, scopul acestei concesionări reprezintă o formă de exploatare a imobilului-teren prin care se poate asigura realizarea unor venituri la bugetul local, încurajarea și stimularea inițiativei private de a dezvolta activități cu efecte în plan economic și social.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Septembrie 2013
Stire din Sănătate : Post medical la Spitalul Medgidia
Pagina a fost generata in 1.861 secunde