HOROSCOP

231

Articole recomandate

Berbec: Zi bună, în care totul vă merge din plin. Sunt favorizate activitățile noi și relațiile cu partenerii de afaceri. Puteți investi, pentru că este o perioadă în care puteți rezolva orice problemă financiară.

Taur: Dimineață intervin evenimente neprevăzute și nu vă puteți respectă programul. Nu vă îngrijorați, pentru că schimbările sunt favorabile!

Gemeni. Zi favorabilă studiului, călătoriilor în interes personal și comunicării. Optimismul și ambiția vă ajută să treceți mai ușor peste o deziluzie sentimentală.

Rac: Aveți noroc și reușiți să treceți peste orice obstacol. Puteți să terminați cu bine aproape orice vă propuneți. Este o zi bună pentru studii aprofundate, examene, lucrări și proiecte.

Leu: Vă puteți îmbunătăți considerabil situația financiară. Aveți ocazia să obțineți cu ușurință mici câștiguri de pe urma unei afaceri. Sunt șanse să faceți o investiție pe termen lung.

Fecioara: Dimineață vi se oferă ocazia să demarați o afacere. Vă sfătuim să nu vă grăbiți, ca să nu luați o hotărâre greșită. Pe plan sentimental, relațiile cu persoana iubită sunt foarte bune.

Balanță: Dacă vă aflați în fața unei dileme cu privire la o mică afacere, vă sfătuim să nu ezitați. Aveți ocazia să câștigați o sumă importantă. Nu neglijați problemele de serviciu!

Scorpion: Dimineață vă preocupă anumite probleme juridice legate de afaceri. Sunteți nevoit să alergați puțin, dar rezultatele sunt pe măsură. Dacă trebuie să faceți cheltuieli mari, nu vă faceți griji!

Săgetător: Astăzi aveți noroc la examene. Puteți să luați decizii importante, cu bătaie lungă în viitor. Dimineață aflați că veți pleca într-o delegație.

Capricorn: Schimbările de la serviciu vă oferă ocazia să vă asumați noi responsabilități. Șefii și de colegii vă apreciază inițiativele. Spre seară, s-ar putea să primiți vești bune de la o rudă îndepărtată.

Vărsător. Vă puteți ocupa de afaceri și aveți ocazia să finalizați lucrări începute mai demult. Sunteți bine dispus și aveți capacitatea să luați decizii corecte cu privire la problemele financiare.

Pești: Sunteți optimist, ceea ce vă ajută să depășiți mai ușor grijile de zi cu zi. După-amiază faceți planuri de călătorie împreună cu întreaga familie. Nu vă bazați decât pe banii pe care-i aveți în casă!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 29 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 28 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 25 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 24 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 23 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 21 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.557 secunde