HOROSCOP

189
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1383860781.jpg

Articole recomandate

Berbec: Un prieten vechi vrea să vă propună un al doilea job. Acceptați, chiar dacă nu prea vă convine salariul. Ar fi bine să vă ascultați cu răbdare partenerul de viață.

Taur: Este posibil să nu mai plecați într-o călătorie, din cauza unor probleme de ultimă oră. Pe plan sentimental, se pare că nu aveți niciun fel de probleme. Nu vă uitați promisiunile!

Gemeni: În prima parte a zilei, vă propuneți să faceți treabă în casă. Din cauza nerăbdării, s-ar putea să fiți agitat și să vă dați peste cap tot programul. Evitați discuțiile în contradictoriu.

Rac: Zi prielnică relațiilor sentimentale și realizărilor pe plan social. După-amiază, aveți ocazia să petre-ceți momente plăcute alături de partenerul de viață.

Leu: În afaceri, aveți tendința să faceți greșeli și riscați să nu vă puteți onora angajamentele. Nu vă precipitați și acceptați ajutorul celor din jur. Nu neglijați odihna!

Fecioară: Bulversat de problemele financiare, s-ar putea să jigniți o persoană apropiată. Gândiți-vă de două ori înainte de a deschide gura! După-amiază, sunt șanse să petreceți momente plăcute în mijlocul familiei.

Balanță: S-ar putea să vă loviți de tot felul de obstacole și să aveți senzația că pedalați în gol. Din fericire, prietenii vă sunt alături și încercă să vă ajute. Relațiile cu partenerul de viață sunt foarte bune.

Scorpion: Dimineață sunteți confuz, nu reușiți să vă adunați și să vă respectați programul. După-amiază, vă reveniți și, cu puțin efort, puteți să recâștigați terenul pierdut.

Săgetător: Relațiile pe plan social evoluează foarte bine, iar pe plan financiar începeți să vă redresați. Este posibil să plecați într-o dele-gație.

Capricorn: Astăzi veți fi tentat să cheltuiți o sumă importantă cu reparația unui aparat casnic. Nu este exclus să vă schimbați planurile, pentru a da o mână de ajutor unui cunoscut care are probleme.

Vărsător: Agitație toată ziua din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Pe plan sentimental și al sănătății vă merge foarte bine.

Pești: Dimineață, s-ar putea să fiți dezamăgit pentru că vi se dă programul peste cap. Nu este cazul să descurajați, vor mai fi și alte ocazii să faceți ceea ce v-ați propus pentru astăzi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 07 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 30 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 29 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 28 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 25 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3588 secunde