HOROSCOP

198

Articole recomandate

Berbec: Dezamăgirile pe care dragostea ți le oferă te fac să te îndepărtezi cât mai mult de ceea ce înseamnă relații. Din păcate singurătatea nu aduce chiar cele mai plăcute gânduri

Taur: Faptul că ești mai sociabil decât de obicei te ajută să afli niște detalii importante de la cei din jur. Mai târziu le poți folosi în favoarea ta dacă ești suficient de abil.

Gemeni: Prietenii te pot influența în ceea ce privește achiziționarea unui obiect destul de scump, dar prea puțin util. Chibzuiește cu atenție bugetul și nu-i lăsa pe alții să comande în por-tofelul tău.

Rac: Ai trecut cu bine peste o perioadă grea și deloc productivă, iar veștile pe care le primești astăzi te fac să fii încrezător. Simți că poți realiza multe într-un timp scurt.

Leu: Până acum nu ai avut curajul să abordezi o problemă mai delicată cu o persoană apropiată, dar astăzi este momentul potrivit pentru astfel de discuții. Știi exact ce cuvinte să folosești și cum să abordezi pe oricine.

Fecioară: Ești acuzat pe nedrept de un com-portament ce nu îți face cinste. Încerci să le explici celor din jur că nu ai nimic de-a face cu zvonurile, însă forța lor este mai mare decât ceea ce spui tu.

Balanță: Astăzi ești pus pe contraziceri încă de la prima oră a dimineții, doar că acest comportament îți ter-mină energia. Este indicat să stai deoparte de zonele cu dispute.

Scorpion: Cineva îți atacă munca sau cel puțin nu are cuvinte de laudă pentru ceea ce faci. În aceste condiții nu îți poți menține calmul, ci îți propui să le dovedești câr-cotașilor că îți faci treaba extrem de bine.

Săgetător: Un contract extrem de avantajos îți apare în cale și ești gata să îl ratezi pentru că îți este teamă. Pare prea bun pentru a fi adevărat și uite-așa secundele trec în defavoarea ta.

Capricorn: Vrei cu orice preț să îți faci viața mai palpitantă și cauți noi metode de distracție. Prietenii ți se par plictisitori, iar viața de familie un adevărat chin.

Vărsător: Treci printr-un moment tensionat cu cei din jur și ajungi să te întrebi dacă mergi pe un drum potrivit, cine ești cu adevărat și ce vrei de fapt de la viață.

Pești: Ai căzut pradă unor aparențe care te-au îndepărtat de obiective și acum tare ai vrea să revii pe drumul de pe care ai plecat. În aceste condiții ascultă ce are de spus o persoană mai în vârstă din familie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 08 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 07 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 30 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4443 secunde