HOROSCOP

166

Articole recomandate

Berbec: Este o zi dedicată în exclusivitate activităților comerciale. Cumperi, vinzi, faci schimb și îți asumi riscuri fără prea multe griji. Curajul de care dai dovadă te va ajuta să fii primit cu succes într-un loc în care doar cei îndrăzneți au ce căuta.

Taur: Viața profesională te ține departe de niște evenimente la care ai vrea să iei parte. Puținul timp liber, îl oferi familiei și la sfârșitul zilei con-stați că nu ai timp deloc pentru tine.

Gemeni: Ești plin de compasiune, așa cum nu ai mai fost demult. Ești prea empatic pentru că până la sfârșitul zilei reușești să te încarci negativ cu toate problemele altora.

Rac: Colegii de muncă au impresia că singurul motiv pentru care tu ești apre-ciat de șefi este că le dai mereu dreptate. Te întreabă cum reușești să le fii mereu pe plac pentru a aplica și ei metoda.

Leu: Când auzi cuvântul investiții deja începi să visezi cu ochii deschiși la câștiguri fabuloase. Din păcate ele nu vin așa rapid indiferent de eforturile tale de a obține rapid bani.

Fecioară: Ești într-o permanentă luptă cu tine însuți și vrei mereu să te autodepășești, dar acest lucru în-seamnă momente lungi de extenuare. Pe lângă acest aspect timpul petrecut cu familia se împuținează și apar reproșurile.

Balanță: Anturajul din care faci parte te apreciază pentru ceea ce ești, iar acest lucru îți oferă confortul moral. Popularitatea este în plină creștere și să nu te mire dacă la un moment dat ți se vor cere sfaturi privind cariera.

Scorpion: Abilitățile tale de comunicare sunt mai diminuate astăzi pentru că nu ai dispoziția necesară purtării unor conversații importante. Ți se pare că orice discuție este în derizoriu.

Săgetător: Dacă vrei să faci pace cu un amic, atunci va trebui să fii mai puțin categoric. El este singurul care va suferi consecințele faptelor sale, drept urmare implicarea ta ar trebui să fie minimă.

Capricorn: Astăzi ai nevoie de confirmarea celorlalți, iar dacă aceasta nu vine atunci începi să te întrebi dacă nu cumva faci ceva greșit. A-i mulțumi pe cei din jur este o activitate riscantă.

Vărsător: Dragostea îți dă bătăi serioase de cap și crezi că este momentul să fii ceva mai pragmatic cu relațiile tale. Doar cei care te ajută să îți pui în ordine ideile sunt de păstrat alături de tine.

Pești: Nu există pentru tine lucruri făcute pe jumătate, așa că oricine face lucrurile într-un mod superficial va trebui să suporte criticile tale. Ești plin de intenții bune. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 19 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 16 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 15 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 08 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 07 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3163 secunde