HOROSCOP

233
HOROSCOP - horoscop-1397130130.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu este mo-mentul potrivit să faci schimbări prea mari în viața ta sentimentală. Ar fi indicat să dai dovadă de mai multă înțelegere față de partenerul de viață. 
Taur: Starea de slăbiciune de care dai do-vadă îți poate crea unele probleme la locul de muncă. Unul din proiectele tale mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că prietenii vor fi dispuși să-ți dea o mână de ajutor. 
Gemeni: Vei avea o stare cu care îi vei indispune pe toți cei din jurul tău, dar nu renunța pentru că întâlnirile cu prietenii te vor ajuta să-ți recapeți buna dispoziție. În familie se va produce un eveniment care te va face să închei ziua cât se poate de optimist. 
Rac: Ai dori mai mult de la partenerul de suflet. Evită să dai curs suspiciunilor, mai ales că în viitorul apropiat ai putea avea o reușită în acest domeniu. 
Leu: Astăzi, vei fi foarte agitat, dar cu un efort constant, vei reuși să-ți îndrepți atenția spre chestiuni concrete. Vei avea sentimentul că muncești în zadar, că eforturile tale nu sunt apreciate. 
Fecioară: Încearcă să iei lucrurile pas cu pas, asta dacă dorești să faci lucruri corecte. Nu este o zi bună pentru a semna un acord sau pentru a participa la negocieri. 
Balanță: La serviciu, cineva îți va face o de-clarație, dar nu este cazul să o iei în serios. Ai grijă, pentru că în condițiile de față relația cu ființa iubită este pusă în pericol. 
Scorpion: Este posibil să apară o problemă de sănătate pe fond nervos. Nu încerca să-ți impui punctele de vedere în fața șefilor, pentru că vei avea discuții aprinse, dar nu ți se dă dreptate. 
Săgetător: Se pare că șefii sunt mulțumiți de felul în care îți faci treaba, motiv pentru care îți vor repartiza sarcini noi. Nu trebuie să te deranjeze acest lucru, căci și câștigurile vor fi mai mari. 
Capricorn: Activitățile care implică distracție te atrag în mod special, mai ales că acestea îți dau posibilitatea să petreci mai mult timp cu prietenii tăi. 
Vărsător: Sunt posibile discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, fără ca acestea să aibă rezultate nefaste. Ar fi bine să acorzi atenție activităților în care ai de gând să te implici. 
Pești: Ar fi bine să tra-tezi cu grijă orice mică problemă de sănătate, altfel riști să ai probleme în viitorul apropiat. Poți încerca să îți iei un concediu pentru a te energiza.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 31 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.7136 secunde