HOROSCOP

238
HOROSCOP - horoscop-1411730045.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață s-ar putea să fiți mai încordat, din cauza problemelor pe care le aveți cu un coleg de serviciu. Vă recomandăm să nu vă certați, pentru că nu aveți nimic de câștigat.

Taur: Dimineață sunteți puțin confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze atât relațiile sociale, cât și cele sentimentale. Vă recomandăm să nu începeți afaceri noi.

Gemeni: Ar fi foarte bine să amânați deciziile im-portante, pentru că este posibil să fiți confuz și să nu vă puteți concentra. Ar fi bine să vă puneți ordine în idei.

Rac: Sunteți nemulțumit și aveți tendința de a critica pe toată lumea. Vă sfătuim să vă temperați, pentru a nu crea neplăceri celor din jur.

Leu: S-ar putea să fiți mult mai sensibil și să nu vă simțiți în formă.

Fecioară: Survin numeroase schimbări de program, deci nu este indicat să vă faceți un plan strict. S-ar putea să aveți de făcut câteva drumuri scurte, în interes de serviciu, spre nemul-țumirea partenerului de viață.

Balanță: Nu vă simțiți în deplinătatea forțelor fizice și intelectuale, de unde și starea de nervozitate în care vă aflați. Vă sfătuim să nu vă asumați niciun risc.

Scorpion: Nu este o zi bună pentru călătorii și nici pentru afaceri. Starea de confuzie și simțul practic scăzut vă pot conduce la eșecuri. Relațiile sentimentale sunt bune, dar vă sfătuim să acordați mai multă atenție partenerului de viață.

Săgetător: Aveți grijă să nu depășiți anumite limite din cauza entuziasmului, expunându-vă la accidente! Evitați discuțiile în contradictoriu.

Capricorn: Dimineață este posibil să fiți irascibil și indispus. Încercați să nu vă ocupați de probleme care necesită răbdare și tact.

Vărsător: Aveți tendința să vă lăsați dominat de sentimente și să deveniți melancolic. Prin urmare, nici nu sunteți prea comunicativ.

Pești: Sunteți stresat de ritmul intens de muncă, deveniți irascibil și aveți tendința să vă certați chiar și cu cei dragi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Fun : Sexul la țară, armă letală
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Fun : Cum te prinzi dacă  te-a înșelat nevasta
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Fun : Cum vorbește Bulă engleza
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Fun : Nu ai chef de sex? Mai gândește-te
Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Fun : Sexul, un păcat  de neuitat
Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Fun : Mai bine păcătos decât prost
Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Septembrie 2014
Stire din Fun : Blonda vrea în Las Vegas
Joi, 25 Septembrie 2014
Stire din Fun : Ardelenii merg la nuntă
Pagina a fost generata in 0.4064 secunde