Horoscop

364
Horoscop - horoscop2-1412619741.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață sunteți foarte bine dispus și aveți succes în societate. S-ar putea să nu fiți prea mulțumit de situația financiară.


Taur: Sunteți foarte inventiv și vă descurcați foarte bine în afaceri. Investițiile pe care le aveți în vedere vă pot aduce mari satisfacții. Nu tratați cu superficialitate problemele partenerului de viață! 


Gemeni: Cu farmecul dumneavoastră deosebit, atrageți admirația celor din jur. Aveți mari șanse de reușită în activități comerciale. Sunt favorizate și investițiile pentru casă.


Rac: Începeți o activitate care vă va aduce câștiguri frumoase și satisfacții profesionale. La serviciu sunteți în formă și munciți mai mult, spre nemulțumirea colegilor.


Leu: S-ar putea să plecați într-o scurtă delegație, anun-țată în ultimul moment. În ciuda dificultăților, reușiți să vă descurcați foarte bine. Relațiile sentimentale sunt puțin tensionate.


Fecioară: Astăzi sunteți plin de energie. Dacă sunteți invitat într-o excursie, vă sfătuim să nu pierdeți ocazia. Nu vă mai gândiți la cheltuieli! Meritați puțină relaxare. Evitați cearta cu o rudă mai în vârstă!


Balanță: Se pare că începeți pregătirile pentru concediu sau pentru o excursie. O rudă din partea partenerului de viață reușește să vă indispună. Ascultați-o, pentru că sfaturile sale ar putea să vă fie utile!


Scorpion: Dimineață, o veste bună: urmează să primiți bani. Puteți să vă faceți planuri de viitor și să vă întâlniți cu prietenii. Stați excelent la capitolul comunicare.


Săgetător: Apar rezultatele bunei colaborări cu un par-tener de afaceri. Împreună, reușiți să terminați o lucrare importantă. După-amiază sunteți nemulțumit din cauza relațiilor sentimentale.


Capricorn: După o perioadă nu tocmai favorabilă, lucrurile merg mai bine pe plan sentimental. S-ar putea să vă îndrăgostiți la prima vedere. Vă recomandăm să fiți sincer. 


Vărsător: Sunteți puțin indispus din cauza proble-melor financiare. Aveți un randa-ment foarte bun, mai ales în activitățile intelectuale. Vă recoman-dăm să vă dedicați studiului sau proiectelor de viitor.


Pești: Dimineață aveți multe probleme de rezolvat. Chiar dacă sunteți în formă și aveți spor, vă sfătuim să nu refuzați ajutorul celor din jur. Spre seară, primiți de la o persoană mai în vârstă din familie un cadou sau o sumă de bani.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Fun : Când fusta e prea strâmtă...
Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Fun : Soția ca soția, dar mașina...!
Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Fun : Cu sufletul în Rai, că-n rest...
Luni, 06 Octombrie 2014
Stire din Fun : Bețiv sau nu,  dar cum ajung acasă?
Luni, 06 Octombrie 2014
Stire din Fun : Cei mai scârboși  sunt scoțienii
Luni, 06 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 04 Octombrie 2014
Stire din Fun : Cum satisfaci o femeie de rang înalt
Sâmbătă, 04 Octombrie 2014
Stire din Fun : Blondă, frumoasă...la reducere
Sâmbătă, 04 Octombrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.32 secunde