HOROSCOP

207
HOROSCOP - horoscop3-1412513658.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineața s-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care vă farmecă. Vă sfătuim să fiți prudent și modest.

Taur: Sunteți inventiv, bine dispus și gata să întindeți o mână de ajutor oricui are nevoie. Reușiți să vă afirmați la locul de muncă. Relațiile cu prietenii și familia sunt foarte bune.

Gemeni: Aveți șanse să cumpărați un obiect de valoare, dorit de multă vreme de întreaga familie. După-amiază este posibil să vă schimbați programul din cauza unor probleme de serviciu.

Rac: Cei din jur vă apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o aveți. Relațiile parteneriale au o evoluție foarte bună. Sunteți dispus să vă ajutați colegii și să le oferiți sfaturi utile.

Leu: Se anunță o zi deosebită, cel puțin pe plan sentimental. La o petrecere, faceți cunoștință cu o persoană specială. S-ar putea ca atracția să fie reciprocă.

Fecioară: Sunt șanse să faceți un pas foarte important în viață. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să mergeți înainte, dacă sunteți hotărât.

Balanță: Dimineață sunteți dezamăgit din cauza unui eșec financiar și deveniți indiferent la tot ce se întâmplă în jur. Vă sfătuim să fiți mai optimist și mai activ.

Scorpion: Eșecul într-o afacere vă ambiționează și sunteți tentat să vă asumați mai multe riscuri. Nu este cazul să vă lăsați descurajat. Pur și simplu, nu este o zi bună pentru afaceri.

Săgetător: Schimbările de care aveți parte pe plan sentimental sunt benefice. În societate, aveți o vervă deosebită și puteți lega cu ușurință prietenii noi.

Capricorn: Dimineață vă reîntâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp. Relațiile cu prietenii și cu rudele sunt foarte bune. Vă recomandăm să rezolvați problemele de familie pe care le-ați tot amânat.

Vărsător: Dacă aveți ocazia să plecați într-o călătorie cu persoana iubită, ar fi bine să nu stați pe gânduri, pentru că o mică escapadă poate aduce un suflu nou relației.

Pești: Este o zi favorabilă deciziilor im-portante. Puteți să vă faceți pla-nuri serioase în ceea ce privește relațiile sentimentale. Vă recomandăm să nu vă ocupați de afaceri, pentru că flerul nu vă ajută prea mult.

(sursa: eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 03 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 02 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Septembrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 23 Septembrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.0622 secunde