HOROSCOP

186
HOROSCOP - horoscop-1414074686.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vă faceți remarcat în societate și colaborați foarte bine cu cei din jur. Dorința de afirmare și voința puternică vă ajută să încheiați o afacere profitabilă, pe termen lung.

Taur: Începeți ziua plin de inspirație. Vă recomandăm să o folosiți pe plan profesional și în afaceri. Relațiile sentimentale pot fi foarte bune dacă nu îi faceți reproșuri nejustificate persoanei iubite.

Gemeni: Dimineață sunteți irascibil și s-ar putea să vă purtați nedelicat cu persoana iubită. Vă sfătuim să vă controlați, pentru că riscați să provocați o ceartă.

Rac: S-ar putea să aveți discuții cu partenerul de viață, pentru că acordați prea multă atenție carierei. Încercați să clarificați cu calm toate neînțelegerile!

Leu: Vă recomandăm să vă gândiți bine înainte de a lua o hotărâre importantă. Încercați să găsiți o cale de mijloc între sentimente și bani!

Fecioară: Este posibil să plecați într-o călătorie neprevăzută, în interes familial. Vă recomandăm să nu ezitați. S-ar putea să aflați lucruri care vă vor folosi în afaceri.

Balanță: Sunt șanse să se producă evenimente neașteptate, care marchează schimbări favo-rabile în viața dumneavoastră. Dorința de afirmare și activitatea intelectuală intensă vă conduc spre succes.

Scorpion: Aveți șanse să obțineți rezultate deosebite cu prilejul unei călătorii de afaceri. Vă sfătuim să evitați discuțiile aprinse.

Săgetător: Este posibil să aveți probleme în relațiile sentimentale și pe plan financiar. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să nu vă grăbiți.

Capricorn: Dimineață survin schimbări neprevăzute, care vă dau peste cap toate planurile. S-ar putea să aflați că trebuie să plecați într-o delegație, spre nemulțumirea partenerului de viață.

Vărsător: Începeți ziua cu entuziasm și multă ambiție. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu. După-amiază aveți succes în societate și colaborați foarte bine cu persoanele mai tinere.

Pești: S-ar putea ca un prieten să vă reproșeze că nu vă plătiți datoriile la timp. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să vă stabiliți clar prioritățile.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 20 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 18 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 17 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5922 secunde