Horoscop

198
Horoscop - horoscop2-1413479503.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi, aveți succes în afaceri, dar sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primiți din partea unei persoane mai în vârstă, care vă apreciază corectitudinea. 


Taur: Un prieten vă invită la o petrecere. Cu acest prilej, sunteți remarcat de o persoană sensibilă. Nu este exclus să legați o prietenie durabilă. Vă puteți baza pe intuiție. 


Gemeni: În ciuda faptului că sunteți preocupat de probleme personale presante, ar fi bine să acordați mai multă atenție relațiilor cu persoana iubită. O ieșire împreună cu partenerul de viață v-ar ajuta să vă deconectați. 


Rac: Sunteți în formă și aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară a familiei. Puteți să vă ocupați de probleme serioase din domeniul afacerilor. 


Leu: Primiți un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucurați în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă și vă ajută să rezolvați o problemă financiară. În partea a doua a zilei, un prieten vă invită la petrecere. 


Fecioară: În cursul dimineții, luați o decizie în urma căreia sunteți nevoit să vă schimbați pro-gramul. S-ar putea să fiți contactat de câțiva prieteni, cu care faceți pregătiri pentru o petrecere. 
Balanță: Aveți succes într-o călătorie în interes de afaceri. Vă sfătuim să aveți răbdare și să evitați discuțiile în contradictoriu. În partea a doua a zilei, reușiți să rezolvați o problemă sentimentală mai veche. 


Scorpion: În prima parte a zilei, veți primi o veste foarte bună și toate planurile vor fi schimbate radical. Uneori este bine să ieșiți din rutină. Astăzi este ziua potrivită. 


Săgetător: Trebuie să luați o decizie importantă în privința re-lațiilor cu persoana iubită. În prima parte a zilei, sunteți tentat să vă implicați în mai multe activități în același timp. Noroc că vă ajută prietenii! 


Capricorn: S-ar putea să plecați într-o călătorie neprevăzută în interes familial. Este o zi favorabilă comunicării și negocierilor. Aveți șanse să finalizați o lucrare în care ați investit mulți bani. Evitați discuțiile în contradictoriu! 


Vărsător: Zi favorabilă comunicării și călătoriilor în interes de afaceri. Pe plan sentimental, luați o decizie care determină schimbări benefice pentru viitor. Seara sunteți invitat la prieteni. Nu neglijați odihna! 


Pești: Primiți un cadou de la persoana iubită, iar prietenii vă invită într-o excursie. În partea a doua a zilei, sunteți nevoit să luați o decizie importantă pe plan sentimental.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.5085 secunde