Horoscop

224
Horoscop - horoscop2-1412692387.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ziua de azi este inconfundabilă. Te-ai trezit cu chef de muncă, deci poți avea parte de multe aprecieri din partea șefilor. Ține-o tot așa. 


Taur: Banii, veșnica ta problemă și azi și mâine și mereu. Exagerezi și te plângi degeaba! Reușești să te faci remarcat tocmai pentru că ești o persoană muncitoare.


Gemeni: Ai de partea ta cea mai bună echipă, iar munca ți se pare o joacă. Vei încerca să rezolvi totul pe cont propriu pentru a te face remarcat.


Rac: În familie există și momente bune, dar și rele. Ia-le ca atare, nu te mai victimiza. Nu ești singurul care a greșit. Încearcă să treci peste probleme ca să poți merge mai departe. 


Leu: Te raportezi neînce-tat la vacanța pe care tocmai ai programat-o. Nu mai ai răbdare și începi să faci lucrurile pe dos. Concentrează-te mai mult! 


Fecioară: Cu deciziile luate azi vei apuca pe un drum prost. Indicat este să amâni aspectele importante pentru altă zi. Azi nu ești deloc în formă. 


Balanță: Te compari cu cei din jur și încerci să îți găsești tot felul de defecte. Este greșit. Privește partea frumoasă a lucrurilor și mai ales apreciază complimentele care ți se fac. 


Scorpion: Dacă ți se propune o nouă colaborare sau un nou loc de muncă nu ezita. Acceptă pe loc, este șansa ta. Cercetează piața înainte de a investi în ceva care nu va avea succes. 


Săgetător: Persoanele cu care te întâlnești azi sunt sursa ta de inspirație. Vei renaște pur și simplu și vei vedea că prin muncă totul este posibil. 


Capricorn: Începi să fii iritat, pentru că nu ai dis-poziția necesară de a explica de la A la Z cum stau lucrurile în firmă. 


Vărsător: Accepți ca atare toate criticile care ți se aduc și te gândești că în spatele lor stau intenții bune. Ar fi indicat să nu mai fii atât de credul ca până acum. 


Pești: Simți că singura cale de rezolvare a proble-melor care au apărut în familia ta este o discuție amplă cu ai tăi. Aceș-tia vor încerca să te descurajeze, dar tu nu vei renunța nici în ruptul capului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 02 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 03 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.2812 secunde