Horoscop

299
Horoscop - horoscop3-1412959649.jpg

Articole recomandate

Berbec: Câștigați bine dintr-o activitate comercială de care vă ocupați cu seriozitate. Ușurința cu care comunicați vă ajută să rezolvați divergențele apărute între colegii de serviciu.


Taur: Dimineață reușiți să rezolvați o problemă a unui mem-bru din familie. Pe plan profesional, treceți printr-o perioadă favorabilă și aveți ocazia să vă puneți ideile în practică.


Gemeni: S-ar putea să plecați într-o călătorie neprevăzută, în interes familial. Puteți să comunicați și să negociați cu persoanele de sex opus. În ciuda tuturor obstacolelor, reușiți să finalizați o activitate intelectuală.


Rac: La serviciu, șefii și colegii vă apreciază ideile excelente. Luați decizii inspirate și reușiți să duceți la bun sfârșit obligațiile pe care vi le-ați asumat.


Leu: Puteți avea succes pe plan profesional, la studii și în călătorii. Vă recomandăm să profitați de acest context favorabil. Aveți ocazia să vă lărgiți orizontul intelectual și să izbândiți pe plan social.


Fecioară: Sunteți inventiv și doriți să începeți o viață nouă. Vă dedicați timpul liber planurilor de pornire a unei afaceri. Puteți fi optimist: aveți șanse să vă descurcați cu cheltuieli minime.


Balanță: Aveți o creativitate ieșită din comun, care vă ajută mult în afaceri. Aveți ocazia să faceți o investiție importantă, care se va dovedi profitabilă. Fiți mai atent cu partenerul de viață!


Scorpion: Relațiile parteneriale merg foarte bine. Sunteți apreciat pentru hotărârea și seriozitatea dumnea-voastră. Puteți să rezolvați cu ușurință problemele de la serviciu și de acasă.


Săgetător: Nu aveți o clipă de răgaz, dar sunteți ambițios și reușiți să terminați tot ce v-ați propus. Dacă profitați de conjunctura favorabilă, aveți numai de câștigat pe plan profesional și financiar.


Capricorn: Zi favorabilă studiului și afirmării în societate. Aveți idei foarte bune și puteți să începeți o activitate nouă. Țineți cont de sfaturile unei persoane care a avut succes în problema ce vă frământă!


Vărsător: Dimineață luați o decizie importantă, care se va dovedi inspirată. Dacă vi se propune o colaborare, nu stați mult pe gânduri! Puteți câștiga bani frumoși.


Pești: Aveți șanse mari să vă afirmați în afaceri și pe plan pro-fesional. Sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte și să vă ocupați de o investiție. Nu este exclus să aveți dificultăți din cauza birocrației.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 04 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 03 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 02 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5715 secunde