HOROSCOP

256
HOROSCOP - horoscop-1414323927.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi puteți să vă ocupați de problemele financiare, dar vă sfătuim să vă abțineți de la speculații. Dacă aveți de luat decizii importante, ascultați-vă intuiția!

Taur: Puteți avea întâlniri agreabile cu prietenii și cu rudele. După-amiază este posibil să aveți mici probleme de sănătate. Vă reveniți repede și vă recăpătați buna dispoziție.

Gemeni: Este momentul să concepeți proiecte ambițioase pe termen lung. Vă sfătuim să amânați o călătorie lungă în interesul familiei.

Rac: Vă puteți ocupa de afaceri și aveți ocazia să terminați activități începute mai demult. Sunteți bine dispus și puteți lua decizii inspirate.

Leu: Faceți impresie cu seriozitatea de care dați dova-dă și sunteți căutat pentru sfaturi. Puteți să vă faceți planuri pe termen lung și să vă gândiți la investiții.

Fecioară: Astăzi sunt favorizate planurile de viitor și investițiile financiare. Este posibil să încasați banii pentru o lucrare încheiată recent.

Balanță: Vi se împlinește dorința de a schimba ceva în relațiile parteneriale. Aveți încredere în forțele proprii. După-amiază vă simțiți foarte bine la o întâlnire cu prietenii.

Scorpion: Aveți un succes deosebit în afaceri. Puteți să încheiați contracte și să semnați documente oficiale. Relațiile cu colaboratorii sunt foarte bune.

Săgetător: După o serie de decepții pe plan social și sentimental, sunteți încântat de un succes neașteptat. Această schimbare de situație vă pune pe gânduri. Profitați de conjunctura favorabilă!

Capricorn: Sunteți plin de entuziasm și este momentul să vă faceți planuri pentru activități noi. Puteți să faceți investiții, să demarați o afacere sau să plecați la drum.

Vărsător: Zi bună pentru afaceri. Aveți mari șanse să redresați bugetul familiei. Sunt favorizate relațiile cu cei din jur. Colaborările decurg excelent.

Pești: Sunteți preocupat de problemele financiare. Puteți să câștigați foarte bine, mai ales dacă vă ajută și partenerul de afaceri.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Octombrie 2014
Stire din Fun : Conversații aprinse între ardeleni
Luni, 27 Octombrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Fun : Primul bărbat din viața studentei
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Fun : Polițistul politicos
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Fun : Cine-i moșu’ acela de lângă Gigi?
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4562 secunde