HOROSCOP

224
HOROSCOP - horoscop2-1417181951.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești nemulțumit de tot ce se întâmplă la serviciu. Ai dori o schimbare și n-ar fi exclus să vi se facă o propunere în acest sens. Deocamdată, ar fi de preferat să rămâi în stadiul de a face planuri.

Taur: La serviciu lucrurile vor evolua cel puțin mulțumitor. Este posibil să demarezi o lucrare care ți-a fost repartizată de mai mult timp, dar de care nu te-ai putut ocupa până acum.

Gemeni: Capacitatea ta de a-ți canaliza energia în scopuri practice este destul de scăzută. Colaborările îți vor ridica probleme neașteptate. În carieră te vei confrunta cu situații dificile, pe care le vei rezolva cu greu.

Rac: Activitățile intelectuale te favorizează. Relația cu partenerul de viață este în continuare tensionată. Ar fi bine să eviți călătoriile, deoarece, în acest context, ai putea avea o problemă de sănătate.

Leu: Cu banii vă va fi destul de bine, căci vei reuși să obții unele câștiguri din colaborări sau din activități extraprofesionale. Mare anvergură în apartament, nu te aștepta ca lucrurile să se finalizeze cu rapiditate.

Fecioară: Ai tendința de a fi cam impulsiv. Nu vei reuși să comunici prea bine cu cei din jur. Partenerul de viață se confruntă cu unele probleme și va avea nevoie de sprijinul tău.

Balanță: Relația ta cu rudele mai îndepărtate revine în actualitate. Este posibil să fii obligat să intervii într-o discuție aprinsă; o atitudine mai obiectivă va fi absolut obligatorie.

Scorpion: Nu este un moment favorabil pentru a face o investiție de mai mari dimensiuni sau de a face cheltuieli nejustificate. Relația cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată și nu este cazul să încerci să-i convingi să îți accepte inițiativele.

Săgetător: Nu este cazul să dai curs impulsivității deoarece ai putea avea neplăceri serioase, mai ales cu superiorii ierarhici. Partenerul de viață ar putea avea unele câștiguri financiare.

Capricorn: Deși interesul pentru relația cu persoana iubită este la fel de mare ca până acum, vei acorda ceva mai puțin timp întâlnirilor cu aceasta. Din fericire vei putea miza pe sprijinul și înțelegerea ei.

Vărsător: Manifestările de gelozie ale partenerului ar putea determina apariția unor tensiuni în relația voastră. La slujbă situația s-ar putea deteriora, așa că nu vei putea miza pe sprijinul colegilor.

Pești: Prudența va trebui pusă pe primul plan în tot ce dorești să întreprinzi, dar mai ales în relația cu partenerul de viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 24 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 18 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5017 secunde