HOROSCOP

203
1
HOROSCOP - horoscop-1417964452.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vizita pe care o primești azi te va face să uiți de toate greutățile. Ar fi bine să începi să vezi și partea frumoasă a lucrurilor. Viața nu este chiar atât de dură precum o crezi tu.

Taur: Ai mare nevoie de timp pentru a duce la bun sfârșit sarcinile de lucru. Este important să fii consecvent, și doar așa vei reuși în tot ce faci.

Gemeni: Imaginația prea bogată te face să fii judecat greșit. Uneori este mai bine să stai în banca ta și să nu mai faci pe șeful. O veste bună aduce soarele în viața ta.

Rac: Orele petrecute peste program îți transformă locul de muncă într-un coșmar. Îți dorești nespus un concediu, dar iată că șefii tăi nu sunt dispuși să îți îndeplinească această dorință.

Leu: Te macină curiozitatea și faci tot ce îți stă în putere ca să afli cum stau lucrurile în viața celui mai bun prieten. Ai grijă să nu fii înțeles greșit.

Fecioară: Reacția ta va fi una pe măsură atunci când vei primi vestea cea mare despre un prieten apropiat. Familia se mărește și asta te cam sperie.

Balanță: Ai spor la bani întreaga zi. Primești o sumă generoasă care te scoate din impas. Un zâmbet larg îți inundă chipul.

Scorpion: Pe plan sentimental stai mai bine ca niciodată. Te simți împlinit și înțelegi că toate problemele cu care te-ai confruntat până acum au fost chestii trecătoare.

Săgetător: Comportamentul tău lasă de dorit. Nu știi cum să acționezi în situații limită și iei decizii pripite. Sfatul nostru ar fi să îți faci ordine în viață.

Capricorn: Dacă nu vrei să ajuți, pur și simplu nu ajuta. Cei dragi vor înțelege că nu ești în cea mai bună stare, și te vor ajuta ei pe tine.

Vărsător: Încrederea în cei din jur se transformă într-o armă care te omoară încet, dar sigur. Ar fi bine să încerci să te distanțezi de unele persoane toxice din viața ta.

Pești: Nu judeci pe nimeni și ai pretenția de a nu fi judecat la rândul tău. Surpriză! Asta nu se va întâmpla. Încearcă totuși să-ți păstrezi calmul.

Comentează știrea

barbec
8 decembrie 2014
vizita?

am primit-o ieri... mai vin si alti musafiri? nu de alta, dar mai trebuie sa cumpar cate ceva...

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Decembrie 2014
Stire din Fun : Ajutor, am pe cineva la pat!
Luni, 08 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 08 Decembrie 2014
Stire din Fun : Sfaturi utile,  ca între prietene
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Fun : Sexy șefa,  spaima blondelor
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Fun : Cu blonda prin pădure
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.1073 secunde