HOROSCOP

181
HOROSCOP - horoscop3-1417783397.jpg

Articole recomandate

Berbec: Primești niște aprobări pe care le aștepți de foarte multă vreme și acest lucru îți dă încredere în forțele proprii. Acum poți demara un proiect pe care l-ai planificat de multă vreme.

Taur: Ești mulțumit că în sfârșit cineva te ajută să scapi de complexul de inferioritate. Îți arată toate oportunitățile pe care le ai și te îndrumă să mergi pe un drum extrem de potrivit pentru tine.

Gemeni: Poți primi o invitație la un eveniment monden, unde abia aștepți să ieși în față. Nu îți face speranțe prea multe, pentru că anturajul în care nimerești nu este nici pe departe așa de prietenos cum crezi.

Rac: Primiți o vizită neașteptată de la cineva drag și veștile pe care ți le aduce sunt dintre cele mai bune. Pui la cale un plan de atac, ai alături și familia, astfel că nu se poate să dai greș.

Leu: Norocul te cam ocolește în această dimineață, astfel că treci printr-un eveniment extrem de neplăcut. Dar la locul de muncă primești aprecieri din partea colegilor și probabil vor ajunge și la urechile șefilor.

Fecioară: Ai de recuperat niște bani și de reglat unele contracte pentru a fi sigur că nu ieși în pierdere. Pe de altă parte, te îngrijorează posibila reacție a celor direct implicați în problemă.

Balanță: Ai o reacție extrem de egoistă când vine vorba despre a-i ajuta pe cei din jur. În ultima vreme, toată lumea a profitat de amabilitatea ta și ai rămas în urmă cu foarte multe lucruri importante.

Scorpion: Luciditatea care ar trebui să te ajute pe plan sentimental îți cam lipsește. Ești plin de îndoieli, iar acestea se răsfrâng asupra persoanei iubite care suferă din cauza lipsei tale de încredere.

Săgetător: Știi cum să te comporți pentru a obține un mic avantaj în anturajul de la muncă. De multă vreme vrei să deții locul de lider al grupului, doar că nu ai reușit să te remarci.

Capricorn: Dacă cineva are nevoie de bani, tu ești dispus să ajuți. Dar trebuie să fii conștient că nu îi poți ajuta pe toți cei aflați în nevoie, pentru că apar tot felul de cheltuieli care îți dau planurile peste cap.

Vărsător: Trecutul te urmărește astăzi pas cu pas, astfel că nu ai pic de liniște. Exagerarea este cuvântul zilei pentru tine, căci redeschizi discuții din trecut, stârnind noi conflicte cu cei din familie.

Pești: Suferi pentru că cei de la muncă nu îți mai acordă atenția de altădată. Faptul că ceilalți resping tot ce vine de la tine te pune serios pe gânduri și vrei să afli dacă nu cumva ți-a scăzut randamentul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Fun : Sexy șefa,  spaima blondelor
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Fun : Cu blonda prin pădure
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Fun : Cum s-o dai în bară cu un sexy cadou
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Fun : Viața-i perfectă. Sex toată ziua!
Pagina a fost generata in 1.7447 secunde