HOROSCOP

194
1
HOROSCOP - horoscop2-1417616496.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vezi că ai cam exagerat cu unele pretenții la locul de muncă și atunci încerci să îți repari greșelile. Le dovedești celor din jur că ai înțeles unde ai greșit și promiți să nu se mai repete.

Taur: Dai unele vești bune celor din familie și brusc parcă soarele luminează pe strada voastră. Ești vesel, vorbăreț, iar când vine vorba despre optimism, pare că ai descoperit un izvor.

Gemeni: Vrei cu orice preț să îți etalezi niște abilități dobândite de curând, iar cei din jur nu sunt de acord cu acest lucru. Dacă nu vrei să fii tratat cu și mai multă răceală, ar trebui să fii mai puțin arogant.

Rac: Convingerile tale sunt serios zdruncinate de un eveniment care are loc ca din senin. Schimbi ceva la modul de gândire și ești nevoit să te adaptezi situației în care te afli. 

Leu: Banii sunt principala ta preocupare, pentru că vezi cum un partener de afaceri face tot felul de achiziții total inutile. În aceste condiții, te temi că poate avea un plan secret să te ruineze și pui piciorul în prag.

Fecioara: Te asiguri că cineva din familie nu își pierde complet cumpătul într-un conflict. Joci perfect rolul mediatorului și cum mereu știi ce argumente să aduci, întreaga dispută este tranșată rapid.

Balanță: Cei din jur vor vedea o altă față a ta, și anume pe cea cinică. Nu îți place să primești sfaturi necerute, de aceea orice încercare a cuiva de a te dirija este tratată cu sarcasm. 

Scorpion: Energia ta atinge cotele cele mai joase și cum ai foarte multe lucruri de făcut, intri în panică imediat. Nu știi cui să ceri ajutorul sau cum să te organizezi, dar cert este că simți cum toată lumea trage de tine. 

Săgetător: Ai așteptări mult prea mari de la cei din jur și în mod inevitabil ajungi să fii ușor dezamăgit. Ar fi cazul să nu uiți că a greși e omenește, deci nimeni nu este perfect. 

Capricorn: Ești pedepsit la locul de muncă pentru o sarcină executată fără simț de răspundere. Dar ai lucrat în echipă și ți s-ar părea corect ca toți cei implicați să fie supuși sancțiunilor.

Vărsător: Ai multe cuvinte de laudă la adresa unei persoane pe care abia ai cunoscut-o și nici tu nu înțelegi de ce ești așa de entuziasmat. Poate fi vorba despre ceva fluturași în stomac.

Pești: Ești extrem de aerian, iar soluțiile pe care le propui tu la o problemă sunt mai degrabă bune pentru filmele SF. Colegii îți ignoră vorbele. Ar fi bine să te trezești înainte să iei o serie de decizii extrem de nefericite.

Comentează știrea

berbec
4 decembrie 2014
care loc de munca?

care greseli?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 24 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.482 secunde