HOROSCOP

201
HOROSCOP - horoscop-1417439092.jpg

Articole recomandate

Berbec: Va trebui să cauți noi moduri de a depăși problemele. Caută să faci aranjamente convenabile în privința investițiilor financiare.

Taur: Nu te grăbi să-ți acuzi partenerul pentru ceva în legătură cu care nu ai nicio dovadă. Trebuie să te stăpânești și să nu te grăbești să tragi concluzii bazându-te pe stări emoționale.

Gemeni: Simți nevoia să te implici în activitățile de grup care te vor scoate din casă și te vor pune în circulație. Este timpul să-ți desfaci aripile și să-ți trăiești viața.

Rac: Simți nevoia să mergi mai departe și să te distrezi. Timpul petrecut împreună cu prietenii și rudele va fi relaxant și revigorant.

Leu: Nu te lăsa dominat de emoții. Cel mai bine ar fi să te împaci cu viața ta în spatele ușilor închise. Partenerul tău poate că nu realizează că te face să te simți în nesiguranță.

Fecioară: Gesturile false ale prietenilor îți vor arăta dacă este cazul să le permiți să pătrundă în viața ta personală. Nu te implica într-un triunghi amoros. Păstrează-ți reputația neștirbită pe cât posibil.

Balanță: Abilitatea ta de a comunica în mod elocvent te va ajuta să cucerești pe cineva care te interesează. Nu te teme să stai pe poziții și să-ți expui părerea.

Scorpion: Încearcă să iei o atitudine pozitivă pentru a alunga îngrijorarea care te-a cuprins. Poți face schimbări care te vor ajuta să arăți mai bine și îți va crește încrederea în propria persoană.

Săgetător: Stai mai mult pe acasă. Vei fi supărat din cauza situației financiare. Ai grijă de buget și fă în așa fel încât să poți să-ți plă-tești datoriile.

Capricorn: Nu te vei des-curca cu criticile săptămâna aceasta. Păstrează tonul calm și evită confruntările. Stai împreună cu prietenii sau rudele.

Vărsător: Vei stabili noi relații cu persoane pe care le-ai cunoscut cu ocazia unui eveniment social. Nu-i lăsa pe ceilalți să te contrazică. Urmează-ți inima și vezi încotro te va conduce.

Pești: Vei avea câteva idei bune care te vor ajuta să-ți îndrepți situația financiară. Ai încredere în tine și mergi mai departe. Dacă nu ești atent, imaginația ta o va lua razna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 24 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 18 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 2.4819 secunde