Horoscop

184
Horoscop - horoscop-1428077492.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dai randament azi mai mult decât la începutul săptămânii și reușești să duci la bun sfârșit toate planurile puse pe listă încă de la primele ore. Nu toate week-end-urile sunt pentru distracție. 


Taur: Ai face bine să vezi partea plină a paharului, mai ales că motive de îngrijorare prea mari nu ai de ce să îți faci. Este de apreciat tot ajutorul pe care îl oferi celor din jur. 


Gemeni: Dorința de libertate este atât de mare, încât iei decizia de a te muta departe de familie. Vrei să fii pe picioarele tale, dar ești cam sceptic cu privire la luarea unor măsuri drastice. 


Rac: Pleci fără să pui întrebări sau să ceri lămuriri, motiv pentru care te trezești fără o bază solidă pentru noul tău proiect. Și cum în week-end nu îi poți deranja pe cei cu care faci afaceri, rămâne să rezolvi situația de unul singur. 


Leu: Ești un om prea orgolios și, în pofida faptului că ai suferit destul din cauza acestui capriciu, nu te dai în lături. Ar trebui să analizezi mai bine situația, atragi multe critici din cauza acestui aspect. 


Fecioara: După ce o lungă perioadă de timp nu ai mai reușit să faci economii, iată că lucrurile s-au întors la 360 de grade. Este un lucru bun pentru tine, mai ales că plănuiești o scurtă vacanță în viitorul apropiat. 


Balanță: Din dorința de a fi mereu în centrul atenției, încerci tot soiul de soluții care mai de care mai ciudate. Trebuie să fii cât mai relaxat, nu are rost să ceri prea mult de la cei de la care știi că oricum nu vei obține. 


Scorpion: Devii pe zi ce trece mai conștient că vârsta nu te mai ajută și trebuie să începi să îți menajezi sănătatea cât mai mult. Acesta este un prim pas către o viață fără probleme. 


Săgetător: Socoteala de acasă te-a cam indus în eroare. Ți-ai pus în agendă planuri peste planuri și ai ajuns în punctul în care trebuie să anulezi totul, din cauza unei decizii pripite. Vezi ce priorități ai. 


Capricorn: Visezi cu ochii deschiși la momentul în care vei avea propria afacere. Primii pași au fost făcuți deja, nu-ți rămâne decât să muncești cu spor mai mult ca oricând. 


Vărsător: Ai tot interesul să dai sfaturi în stânga și în dreapta pentru că doar așa afli ce-i interesează pe oameni. Îți sunt de mare ajutor și criticile, pentru că te ajută să te relansezi. 


PeȘti: O problemă a unui membru al familiei te ține pe loc. Dar nu ai altă soluție. Trebuie să fii alături pentru că și tu, la rândul tău, te-ai bucurat de susținere când ai avut nevoie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 31 Martie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 30 Martie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Martie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 27 Martie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Martie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Martie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 24 Martie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3142 secunde