HOROSCOP

207
1
HOROSCOP - horoscop-1430305758.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dacă cineva te va supăra azi, trebuie să știi că nu a făcut-o intenționat. Învață să ierți și să nu ții supărarea, pentru că nu este un obicei sănătos. Discută deschis despre problemele care apar.

Taur: Sănătatea este cel mai important lucru, dar se pare că tu ai o problemă în a recunoaște acest aspect. Atunci când vei înțelege acest lucru, va fi cam târziu. Prevenția este cheia.

Gemeni: Momentele grele prin care vei trece azi se vor risipi foarte repede. Veștile bune eclipsează tot ce este mai puțin plăcut, astfel că tu vei avea ocazia să te bucuri de cele auzite.

Rac: Impresiile pe care ți le faci vizavi de noii colegi de muncă nu sunt dintre cele mai plăcute. Ai mare grijă cui spui micile tale secrete, nu te încrede în orice persoană care îți iese în cale.

Leu: Ai de ales: banii sau distracția. Dar cum sfârșitul de săptămână bate la ușă, vei alege varianta a doua. Nu ți-ar strica totuși și niște economii.

Fecioară: Atunci când iei hotărârea de a face un anumit lucru, ești convins că trebuie să duci treaba până la capăt. Dacă și cei cu care lucrezi ar gândi la fel, ați face o echipă minunată.

Balanță: Echilibrul este cheia pentru liniștea ta sufletească. Deși familia este alături de tine la bine și la greu, nu reușești să găsești fericirea. Ar trebui să pui accent pe lucrurile bune pe care le ai.

Scorpion: Intențiile tale au fost mereu bune vizavi de persoana iubită. Cu toate acestea, primești tot soiul de reproșuri. Tu știi că nu ești nici pe departe atât de rău precum te caracterizează cel de lângă tine.

Săgetător: Vrei să demonstrezi celor din jur că ești cel mai bun și că tot ce îți propui să faci este spre binele celor din jur. Dar acest lucru nu este întotdeauna bine văzut.

Capricorn: Prietenii sunt cei care îți vor da o mână de ajutor la nevoie. Așadar, tu trebui să știi că și ei la rândul lor trebuie să fie ajutați. Nu îi mai refuza de fiecare dată când te roagă ceva.

Vărsător: Relația cu persoana iubită merge perfect, și asta ți se datorează în totalitate. Știi cum să menții flacăra iubirii mereu aprinsă. Te dedici în totalitate fericirii celui de lângă tine.

Pești: Ai o listă plină cu planuri de week-end și sarcini de îndeplinit. Nu știi cu ce să începi, tocmai din teama de a nu omite exact lucrurile importante. Fii mai organizat!

Comentează știrea

rodica
30 aprilie 2015
proiect

Tot ceea ce dăruim se întoarce mai devreme sau mai târziu la noi. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 24 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 23 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 22 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 21 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 20 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5012 secunde