HOROSCOP

180
HOROSCOP - horoscop-1432033830.jpg

Articole recomandate

Berbec: Deții leacul magic pentru un mijloc de săptămână plin de distracție și voie bună. Dacă cei din jur au nevoie de un om care să le dea cele mai bune și practice idei, tu ești acela. Toate merg din plin.

Taur: Dacă vei aplica toate ideile pe care le ai în minte, o să obții unele avantaje financiare. Atenție la efort! Sănătatea îți dă de furcă în zilele ce vin.

Gemeni: Dacă ai de luat o decizie importantă, nu ezita să apelezi la ajutor. Nu contează dacă sunt prietenii sau familia. Ai în preajma ta oameni care te susțin din toate punctele de vedere, deci problemele vor trece foarte ușor.

Rac: Nu trebuie să dai prea mare atenție persoanelor invidioase, care încearcă să-ți bage bețe în roate. Urmează-ți instinctele și fă lucrurile exact așa cum ți-ai propus. Reușitele nu vor întârzia să apară.

Leu: Cheful de muncă este la cote maxime astăzi, deci poți avea parte de multe aprecieri din partea șefilor. Un coleg te ajută să duci la bun sfârșit toate planurile.

Fecioară: Te consideri neîndreptățit, dar pur și simplu nu ai curaj să ripostezi. Ar fi bine să stai de vorbă cu cei pe care îi consideri res-ponsabili de acest lucru și să vezi cum stau lucrurile.

Balanță: Din dorința de a lua apărarea cuiva, te implici în dis-cuții care nu te privesc. Mai bine te concentrezi asupra planurilor începute și a detaliilor care mai sunt de pus la punct.

Scorpion: Zvonurile care au tot apărut în ultimul timp te fac să îți revizuiești lista de prieteni. Se pare că unii dintre ei au trecut în altă tabără.

Săgetător: Te frământă un milion de gânduri și nu ai nici cea mai vagă idee despre cum va decurge planul pe care îl ai în vedere. La locul de muncă te vei face remarcat.

Capricorn: Nu este o zi bună pentru a începe sau pentru a finaliza lucruri. Ai o stare continuă de nervozitate care îți poate afecta deciziile. Dacă te afli într-o ceartă, trateaz-o cu foarte mare grijă.

Vărsător: Ești cumpătat și calm, cântărești toate posibilitățile și o alegi pe cea mai bună. Este posibil să fii pus în situația de a lua decizii majore.

Pești: O ieșire neașteptată spre seară, fie cu prietenii, fie cu partenerul, te face să te simțiți împlinit. Vei uita de griji și veți petrece în stil mare până a doua zi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 18 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 15 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 14 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 12 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 09 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 08 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 07 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.618 secunde