HOROSCOP

201
HOROSCOP - horoscop-1430999360.jpg

Articole recomandate

Berbec: Îți amintești cu nostalgie momentele frumoase. A trecut mult timp, dar te-ai întoarce oricând în locurile care îți sunt dragi. Ar fi bine să faci ceva pentru a-ți recăpăta încrederea în tine.

Taur: Chiar dacă pe moment te bucuri că succesul este de partea ta, nu uita că există și riscuri majore. Obții totul prea ușor, iar acest aspect ar trebui să te pună pe gânduri.

Gemeni: O vorbă spune că legea-i lege pentru toți. Treci peste regulile impuse de cei puternici. Această ambiție a ta se poate solda cu un eșec sau o sancțiune.

Rac: Ești impresionat de gesturile unui prieten care îți demonstrează cât se poate de concret că ține la tine. Ia pe umerii săi o serie din problemele tale și știe cum să te consoleze.

Leu: Ești atât de sensibil la problemele financiare, încât orice discuție care gravitează în jurul banilor naște o stare de nervozitate, ce trădează mari temeri personale.

Fecioară: Cineva a făcut un lucru urât, de care nu este mândru, iar acum ies la iveală efectele greșelilor sale. Tu trebuie să tragi ponoasele.

Balanță: Te preocupă foarte mult bugetul de care dispui și stai de vorbă cu alte persoane care au un oarecare rol în gestionarea veniturilor familiei, pentru a stabili ce plăți ar mai fi de făcut în perioada următoare.

Scorpion: Cu unele lucruri nu e de glumit și, dacă te concentrezi serios la ceea ce ai de făcut, ai putea trece cu brio peste hopul care se întrevede azi la orizont. Totul are la bază o greșeală minoră, ce poate fi reparată.

Săgetător: De tine depinde să depășești cu bine starea de slăbiciune care te încearcă, pentru că nu ești așa de obicei. Mai multă încredere în propriile forțe nu ar strica.

Capricorn: Ai șanse mari de a pleca la drum, iar deplasarea în sine îți va consuma resursele de energie. Dacă nu ești pregătit fizic, ar fi bine să stai acasă.

Vărsător: Orice lucru are un sfârșit, deci nu poți păstra fericirea prea multă vreme. Trebuie deja să îți iei rămas bun de la o stare de lucruri care te-a încântat o vreme.

Pești: Ești îngrijorat de o confruntare profesională pe care trebuie să ți-o asumi cât de curând. Consideri că nu te-ai pregătit suficient de bine și te prezinți speriat în fața celor care te vor evalua.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 07 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 05 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6493 secunde