HOROSCOP

176
HOROSCOP - horoscop-1432206223.jpg

Articole recomandate

Berbec: Poți avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să îți controlezi tendința de a critica tot ce se petrece în jur. Ca să nu ajungi la certuri, te sfătuim să fii mai diplomat cu prietenii și cu partenerul de viață.

Taur: Schimbările care survin astăzi vor fi de bun augur. Nu te speria de noul statut, te va ajuta să gândești și să planifici mai bine toate aspectele negative.

Gemeni: Ideile pe care le ai astăzi vor fi foarte bine puse în practică. Trebuie să depui eforturi susținute și să accepți ajutorul prie-tenilor.

Rac: Dificultatea de a gândi la rece situațiile care se ivesc azi te împiedică să iei decizii bune. Ar fi indicat să faci un repaus, după care să reiei vechile activități.

Leu: Poți investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgi o perioadă favorabilă, în care faci alegeri inspirate. Poți rezolva probleme financiare foarte dificile.

Fecioară: Mii de întrebări și mii de răspunsuri. Nu știi ce să mai crezi și ce să mai speri, încerci

să deslușești singur problema și vei

reuși.

Balanță: Ești nerăbdător să termini o lucrare începută acum câteva zile. Ai grijă să nu faci greșeli care te vor costa bani și energie!

Scorpion: Astăzi trebuie să fii curajos! Ia-ți inima în dinți și spune ce ai pe suflet. În plan profesional, vor fi multe de făcut. Este posi-bil să fii nevoit să finalizezi în scurt timp o lucrare dificilă.

Săgetător: După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental și în relațiile sociale, ghinionul s-a dus. Iese soarele și pe strada ta.

Capricorn: Este o zi favorabilă negocierilor și comunicării. În cursul dimineții, ești nevoit să pleci într-o călătorie în interesul familiei.

Vărsător: Din cauza nervozității, riști să îi îndepărtezi pe partenerii de afaceri. Dacă nu te calmezi, este posibil să ai probleme și pe plan sentimental.

Pești: Începi ziua plin de entuziasm și te simți în stare să demarezi o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă căreia nu i-ai acordat atenție cu câteva zile în urmă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 20 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 19 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 18 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 15 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 14 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 12 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 09 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.2524 secunde