HOROSCOP

192
HOROSCOP - horoscop-1433764259.jpg

Articole recomandate

Berbec: Când cineva apropiat ție îți cere ajutorul, nu stai pe gânduri niciun moment. De aceea, multele mulțumiri s-au concretizat într-o surpriză care îți va face ziua frumoasă.

Taur: Te interesează foarte mult care este părerea persoanei iubite despre relația cu tine, însă forțezi foarte mult nota. O jignire adusă fără fundament va complica situația.

Gemeni: Ai avut impresia că cei din jur chiar țin la tine. Până la proba contrarie. Astăzi auzi fără să vrei o serie de cuvinte nu tocmai frumoase despre tine și cu greu îți stăpânești pornirile.

Rac: Meriți din plin toată admirația celor din jur pentru că în sfârșit reușești să îți pui în ordine obiectivele. Vrei să muncești din greu pentru a împlini dorințele lăsate în urmă.

Leu: Când vii cu o soluție la probleme, cei din jur răsuflă ușurați. Viziunea ta asupra lucrurilor este destul de nonconformistă pentru cei conservatori și te poți aștepta chiar la dispute majore.

Fecioară: Este o vreme bună pentru decizii și planuri mărețe, căci în ultima vreme ai cam pierdut legătura cu ceea ce te face fericit. Acum încerci să privești adânc în sufletul tău pentru a vedea ce ai ascuns celor din jur.

Balanță: Ieșirile nervoase de astăzi apar ca urmare a suprasolicitării la care ești supus. Deși ai susținut sus și tare că te descurci, iată că problemele te-au cam copleșit.

Scorpion: Ziua este cu adevărat bună pentru noi relații. Schimbi ceva în legăturile familiale, iar acest lucru îi bucură pe toți.

Săgetător: Lași deoparte pesimismul care te-a caracterizat în ultima vreme. Îți dai seama că nu mai ai timp să te plângi de neajunsurile vieții profesionale, și este momentul să acționezi cu toate forțele.

Capricorn: Pentru tine, regulile sunt cu adevărat importante. Și asta nu se va schimba deloc. Oricât ar încerca cei din jur să ghicească următoarea ta mișcare nu vor reuși să o facă.

Vărsător: Prietenii contează pe tine în cazul problemelor ce țin de bani. Când vine vorba despre finanțe și economii toți prietenii ape-lează la sfaturile tale pentru că sunt profesioniste și sincere.

Pești: Este o zi a marilor îndoieli pe toate planurile, iar acest lucru nu îți oferă o dispoziție prea bună. Pui la îndoială tot ceea ce simți și ce crezi în legătură cu activitățile tale recente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Iunie 2015
Stire din Fun : Sora Angela te bagă în păcate
Marţi, 09 Iunie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 08 Iunie 2015
Stire din Fun : La bordel,  sex și aventuri
Luni, 08 Iunie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 08 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.7876 secunde