HOROSCOP

213
HOROSCOP - horoscop-1433676176.jpg

Articole recomandate

Berbec: Treci prin momente foarte bune și ești conștient că ajutorul primit de la persoane pe care cândva le-ai refuzat a fost mai mult decât necesar.

Taur: Câteva dispute cu per-soane apropiate ție te vor face să te gândești de două ori înainte de a considera prieten pe cineva. Ți-ai dat seama că prietenia lor nu este chiar atât de sinceră precum credeai.

Gemeni: Munca multă te-a adus în pragul disperării. Și nu pentru că ești extenuat, ci pentru că rezultatele favorabile întârzie să apară. Ai încredere în planul tău de acțiune!

Rac: Ideile tale vin și pleacă, dar nu reușești să decizi ce este mai bine pentru noua ta afacere. Chiar dacă cei din jur te încurajează, tu vrei să pornești la drum cu dreptul și excluzi nereușitele.

Leu: Ai fost mult timp tras la răspundere pentru faptele făcute de alții. Dar adevărul a ieșit la iveală. Toți se întreabă de ce nu ai spus până acum ce te nemulțumește.

Fecioară: După faptă și răsplată. Nu și în cazul celor ca tine. Ai ajuns la concluzia că cei din jur nu apreciază gesturile pe care le faci pentru ei. Limitează-ți timpul petrecut cu astfel de persoane!

Balanță: Simți o lipsă acută de energie, motivul fiind o problemă care te macină și nu te lasă să duci o viață normală. Îndepărtează problema în sine, nu trece ce vederea.

Scorpion: Sfaturile pe care le-ai dat unui prieten au fost cele mai bune. L-au ajutat să își revină dintr-o situație grea, iar acest lucru te face să fii mulțumit de tine.

Săgetător: Ai reușit să identifici cine sunt adevărații inamici ai muncii tale. Veșnic nemulțumiți de opiniile și deciziile tale, vor rămâne fără cuvinte când vor afla că le-ai demascat planul de acțiune.

Capricorn: Nu te mai lăsa intimidat de persoanele pe care le consideri superioare ție. Mai bine le-ai privi ca pe un model de la care să înveți cum să te comporți. Nu uita că meseria se fură!

Vărsător: Ți-ai stabilit treptat ce ai de făcut în această săptămână, dar nu ai idee cu ce să începi. Te ocupi de problemele mai vechi, care nu suportă amânare. Din fericire, o veste bună este cel mai bun tonic pentru azi.

Pești: Problemele în dragoste s-au risipit pentru că ai reușit să obții, cu greu, o confirmare la care visai demult. În sfârșit, acum poți răsufla ușurat!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 05 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 04 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 03 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 02 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 30 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 28 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 26 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4061 secunde