HOROSCOP

220
HOROSCOP - horoscop-1432640201.jpg

Articole recomandate

Berbec: Reușiți să vă redresați bugetul cu ajutorul unei sume considerabile, pe care o primiți de la serviciu. Puteți să vă faceți planuri pentru investiții pe termen lung.

Taur: Vă cumpărați un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, șefii vă apreciază rezultatele, mai ales după ce reușiți să rezolvați o problemă delicată.

Gemeni: Sunteți foarte hotărât și reușiți să terminați cu bine o activitate importantă. Este momentul să culegeți roadele muncii depuse în ultima vreme.

Rac: Sunteți ambițios, iar asta se simte atât în activitatea profesională, cât și în relațiile parteneriale. Aveți posibilitatea să rezolvați ușor problemele de serviciu.

Leu: Aprecierile șefilor pot atrage invidia colegilor. Parte-nerul de viață vă reproșează că vă preocupă prea mult cariera. Păstrați-vă calmul și discutați cu el, ca să lămuriți toate problemele!

Fecioară: Încrederea în propriile forțe vă stimulează spiritul de inițiativă. Aveți calități de bun organizator și se pare că nimic nu poate să vă stea în cale. Nu vă supraestimați!

Balanță: Aveți ocazia să faceți pași importanți în afaceri și să încheiați un contract avantajos. Înarmați-vă cu răbdare!

Scorpion: Șefii vă recunosc competența, dar să nu vă așteptați la aprecierea colegilor! După-amiază, este posibil să plecați cu partenerul de viață într-o vizită.

Săgetător: Aveți ocazia să faceți schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Dimineață, aveți succes în afaceri, fiind favorizate și întâlnirile cu prietenii.

Capricorn: Se pare că nu aveți timp să vă trageți sufletul, însă hotărârea și autodisciplina vă ajută să terminați tot ce v-ați propus. Petreceți seara în mijlocul familiei.

Vărsător: Este un moment favorabil pentru a începe o activitate nouă și a vă asuma noi responsabilități. Puteți avea succes în activități intelectuale. Se ivește ocazia să vă afirmați în societate.

Pești: Dimineață, sunteți hotărât să vă ordonați ideile și să demarați o afacere împreună cu un prieten. Vă sfătuim să acceptați sfaturile unei femei din familie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 25 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 23 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 22 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 21 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 20 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 19 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 18 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 15 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 14 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.52 secunde