Miting PMP: manifestanții cer demisia premierului Ponta

68
Miting PMP: manifestanții cer demisia premierului Ponta - bix2bd0iyaacrwf1-1433677068.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, câteva sute de membri și simpatizanți ai Partidului Mișcarea Populară (PMP) au cerut demisia premierului Victor Ponta, duminică, la un miting organizat în fața Palatului Victoria. Protestarii au afișat pancarte pe care scrie: "Ponta, nu înțelegi ideea, noi nu suntem în Coreea", "Ponta — PSD: șomaj și sărăcie pentru întreaga Românie", "Ponta demisia!".


În opinia șefului PMP, Eugen Tomac, un prim ministru acuzat de fapte grave de corupție ar trebui să înțeleagă că orice zi în plus la Palatul Victoria produce efecte negative asupra economiei țării, pieței de capital și asupra cetățenilor statului. El a precizat că a solicitat în urmă cu trei zile autorizarea acestui miting, însă nu a primit o aprobare în acest sens.


În altă ordine de idei, Tomac a adăugat că va cere demisia ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, afirmând că unii protestatari au fost bruscați de jandarmi, potrivit Agerpres.


La rândul lui, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat că mitingul nu este autorizat și că protestatarii au încercat să plece din zona Piața Victoriei, iar pentru a nu fi blocat traficul jandarmii au reașezat dispozitivul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : "PMP  a înregistrat  la OSIM denumirea PDL"
Pagina a fost generata in 0.5623 secunde