HOROSCOP

208
1
HOROSCOP - horoscop-1432810454.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să fiți indispus din cauza unui eșec în afaceri sau a unei discuții în contradictoriu cu un prieten. Relațiile cu persoana iubită pot deveni încordate.

Taur: Amânați vizitele planificate pentru azi! S-ar putea să nu decurgă întocmai cum ați dori. Împreună cu partenerul de viață, puteți să faceți planuri în legătură cu locuința.

Gemeni: S-ar putea să aveți o neînțelegere cu persoana iubită. Nu exagerați pozând în victimă! Vă sfătuim să nu hotărâți nimic astăzi în privința relațiilor sentimentale.

Rac: Dimineață, sunteți dezamăgit de un partener de afaceri. Nu puneți la suflet! Sunteți energic și aveți mari șanse de reușită în tot ce faceți împreună cu persoana iubită.

Leu: S-ar putea ca o dispută cu o femeie mai în vârstă din familie să vă dea de gândit. N-ar strica să vă întrebați dacă aveți o atitudine corectă față de cei din jur. Vă sfătuim să fiți mai prudent.

Fecioară: S-ar putea ca o întâlnire de afaceri să nu decurgă conform așteptărilor. Nu vă descurajați! Pur și simplu, azi nu este o zi bună pentru afaceri. Aveți șanse să petreceți momente plăcute alături de persoana iubită.

Balanță: Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă relaxați. Dimineață, aveți de gând să cheltuiți o sumă impor-tantă. Fiți prudent!

Scorpion: Nu este momentul să începeți noi activități. S-ar putea să nu găsiți cele mai bune soluții și să aveți parte de o dezamăgire. Dimineață, sunteți cam visător și aveți tendința să neglijați probleme importante.

Săgetător: Evenimente neprevăzute vă determină să vă schimbați programul. Vă recomandăm să dați dovadă de mult calm, în sens contrar și cele mai ușoare sarcini de serviciu vi se vor părea grele.

Capricorn: Vă așteaptă un sfârșit de săptămână exact așa cum vă place: cu multă distracție. Dar mare grijă la excese! Își vor spune cuvântul rapid.

Vărsător: S-ar putea să nu intrați nici azi în posesia unor bani pe care trebuia să îi primiți zilele trecute. Amânarea unei călătorii planifi-cate vă poate afecta relațiile sentimentale.

Pești: Sunteți cu capul în nori și s-ar putea să pierdeți din vedere probleme importante. Vă recomandăm să nu începeți proiecte noi, pentru că aveți tendința să acționați superficial.

Comentează știrea

catalin
29 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 26 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 25 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 23 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 22 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 21 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 20 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 19 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 18 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3892 secunde