CVM Tomis și CSU Neptun, în pragul disperării. UN NOU APEL CĂTRE CONSILIERII JUDEȚENI!

122
CVM Tomis și CSU Neptun, în pragul disperării. UN NOU APEL CĂTRE CONSILIERII JUDEȚENI! - voleicvm13510757431428059367-1432810393.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Județean, Serhan Cadâr, directorul executiv al CVM Tomis, a făcut un apel către consilierii județeni, reprezentanții partidelor politice și agenții economici, pentru susținerea financiară a echipei.

Reamintim faptul că CVM Tomis nu poate primi finanțare de la CJC, deoarece se află în litigiu cu acesta. Cadâr a subliniat că activitatea la club nu poate fi continuată la același nivel, în condițiile în care nu se cunoaște bugetul. 


Serhan Cadâr i-a înmântat lui Cristinel Dragomir un tricou de campion, medaliile câștigate la campionatele naționale de seniori și juniori de anul acesta, precum și cupele. 


În cadrul aceleiași întâlniri, a luat cuvântul și Adriana Stoian, jucătoare la CSU Neptun, punând problema faptului că clubul CSU Neptun poate fi finanțat de CJC, o parte din sumă chiar fiind virată în cont. Însă, această finanțare a fost aprobată în baza unui proiect pentru sportul de masă, fapt pentru care jucătoarele nu pot accesa banii pentru a-și primi restanțele salariale. Reamintim că sportivele nu au primit salarii de 5-6 luni. 


Cristinel Dragomir a spus din nou că CJC nu poate finanța cluburile cu care Consiliul se află în litigiu, menționând că instituția nu se implică și nu se va mai implica în problemele acestora. 


Mai multe amănunte în ediția de mâine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7844 secunde