Liga Națională de handbal feminin

CSU Neptun, meci pe viață și pe moarte cu HCM Râmnicu Vâlcea

252
2
CSU Neptun, meci pe viață și pe moarte cu HCM Râmnicu Vâlcea - csu-1431706105.jpg

Articole de la același autor

În ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă, CSU Neptun Constanța se încăpățânează să supraviețuiască. Handbalistele constănțene luptă exemplar, dând dovadă de mare caracter.

După victoria la pas de joi seară, 23-14 cu CSM Unirea Slobozia, CSU Neptun a primit un "balon de oxigen" în lupta pentru evitarea retrogradării, însă greul n-a trecut.

Duminică, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor, formația antrenată de Ion Crăciun și Florin Cazan va întâlni pe HCM Râmnicu Vâlcea, în prima etapă a returului play-out-ului Ligii Naționale, joc pe care constănțencele sunt condamnate să-l câștige.

Situația în clasament este una complicată. Universitatea Cluj (28 p) și CSM Cetate Deva (27 p) ocupă primele două poziții, care le asigură prezența și în ediția viitoare a Ligii Naționale. Mai departe, în locurile de baraj, urmează HCM Râmnicu Vâlcea (26 p) și CSU Neptun (25 p), în timp ce Unirea Slobozia (25 p) și Mureșul Târgu Mureș (0 p) sunt pe poziții direct retrogradante. Așadar, fiecare punct contează enorm, pașii greșiți fiind foarte greu de recuperat.

Meciul dintre CSU Neptun și HCM Râmnicu Vâlcea va fi arbitrat de cuplul bucureștean Constantin Din / Sorin Din, cel care va conduce, luna aceasta, la Koln, finala Ligii Campionilor la handbal masculin. Observator FRH, Valter Dăncescu (București).

Având în vedere importanța acestui joc, conducerea clubului Neptun face un apel către suporterii constănțeni, să vină la sală în număr cât mai mare și să încurajeze echipa până la final.

v v v

Celelalte partide ale rundei de duminică, din play-out, sunt Mureșul Târgu Mureș - CSM Cetate Deva și Universitatea Cluj - CSM Unirea Slobozia. 

Comentează știrea

Farul for Ever
16 mai 2015
Ora meci

Meciul incepe la ora 12:00, nu la 11:00. Haideti la meci, constanteni!

lili
17 mai 2015
scor

25-25

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4987 secunde