Principesa Margareta este noul președinte al Crucii Roșii Române

172
2
Principesa Margareta este noul președinte al Crucii Roșii Române - principesamargareta-1431704928.jpg
Principesa Moștenitoare Margareta este noul președinte al Societății Naționale de Cruce Roșie din România, fiind aleasă în această funcție, vineri, la Brașov, în cadrul adunării generale a acestei organizații.

"Am convingerea că demersul meu de a prelua calitatea de președinte al Crucii Roșii Române este benefic și potrivit pentru cauza acestei prestigioase organizații. Cred că mă voi bucura de încrederea dumneavoastră și că vom putea acționa corespunzător și în spiritul valorilor fundamentale ale Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie. Implicarea Familiei Regale a României în activitatea Societății Naționale de Cruce Roșie din România este un reper al organizației. O perioadă lungă de timp activitatea organizației s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Reginei Maria. Suverana a avut o extraordinară activitate caritabilă în timpul Primului Război Mondial", a spus Principesa Margareta, potrivit B1.ro.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România a fost înființată în anul 1876, în timpul domniei Regelui Carol I. Organizația a fost susținută, încă de la începuturi, de Familia Regală. Regina Elisabeta, Regina Maria și Regina-mamă Elena s-au implicat în acțiuni umanitare ale Crucii Roșii Române.

Comentează știrea

ismail / brussel
15 mai 2015
da sa ajutam

Ce rol mai au si astia din clanurile cu regi pe globul astea eeeeee astia conduc lumea di familii regale stramosesti regii hipudiile criza sau alte bolii ebola e acolo un protocol cu usule anchise an fam.regala a regiilor.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5064 secunde